Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    110
  • Bu anket kapanacak: .
Bizim yönetim besbelli oyalama yapıyor

Darwin Nunez gibi bizim takımın oyun stiline uygun Leao’dan çok daha rahat bitirebileceğin hem forvet hem kanat oynatacağın profil varken bu adama girmemek ya parasızlık ya oyalama

darwin u23 degil. bizde anca forvet yedegi olur. kanatta son 30 dk gol lazimken cok islevsel olur onun disinda ilk 11 cizgide darwin cok cok kotu olur bence.

forvette bizim oyun stiline cok uygun olurdu evet ama zaten sacma sapan maasi vardir ve kontenjan yok.

rodrigo mora’yi istemiyoruz argumanini guclendirmek icin surekli 1 gol 1 asist yaziliyor tamam da cocuk 17 yasinda porto’da 10 gol 4 asist yapmis 24/25 sezonunda. hem de sadece 16 mac ilk 11 cikarak ve penaltisiz.

ekstrem bir cikis yapmis cocuk ilk sezon bu cok net yani olay mackolikten gol asist bakmak degil zaten 1 kere porto macinda oyuna girince tribunlerin reaksiyonunu gorseniz anlarsiniz.

Futboldaki en kıymetli ve zor wonderkid bulunan mevkilerinden birinde muhteşem bir yetenek var ve bize geliyor üstelik hayvan gibi liginde iş yaparken he ?

Bu şu demek

Bu çocuğu çok güzel pazarladılar, büyük kulüpler vs ilgilendi ve kimi sebeplerle almaktan vazgeçti. Ama enayi gibi bize girecek

Mora için şunu söyleyeyim abi biraz girişi Sabun gibi yaptım affedin ama Porto çocuk için 70 istiyor. Ve Dursun Özbek bu transferi ciddi ciddi kendi yöntemleriyle bitirebileceğini sanıyor. Ya bizle makara yapıyolar ya da ciddi ciddi akıl sağlıklarını kaybettiler.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

22-28 Ağustos arası çer çöpleri toplarlar.

2'sinde de yıldız eskisi De Bruyne falan gelir.

dursun başkan'ın problemi belki de sadece ilaçlarını almayı reddettiği için de olabilir

belki ilaçlarını tekrar alsa iyileşir sağlığına kavuşur

22-28 Ağustos arası çer çöpleri toplarlar.

2'sinde de yıldız eskisi De Bruyne falan gelir.
Planlamayı bile tam anlayamadım. U23 stoper, forvet ve 10 alacaklar okey. Barış bence kalacak giderse herhalde 1 yabancı hakkını kanata kullanacaklar. Velev ki kaldı o 1 hak ile hangi bölgeye kim gelecek bilmiyorum. Herhalde dediğin gibi son dk geberik bir fosil çakacaklar bize.

Hocanın yönetimin geçtiği tsak yetmiyormuş gibi sizde başladınız ha

valla beyler yaklaşık 2 aydır kötü bi yaşantım var, işler çok kesat, o nedenle genelde evdeyim ve yaptığım 3 şey var

1- evcil dostumla ilgilenmek
2- erotik film izlemek
3- maç izlemek

bu girizgahı yaptığıma göre şunu söyleyeyim, 2 gün öncesine kadar hiç izlemediğim Batrakov'un maçlarının genel özetlerini falan buldum baya bi izledim ettim.

tek diyeceğim bu çocuk kötü futbolcu değil, yetenekli vs evet AMA şöyle ifade edeyim Can Uzun falan bunun yanında çok büyük topçu.

1- dribling yapmıyor bildiğin, çalım attığını görmedim
2- ikili mücadelelerde genelde yerde çünkü evet hem sert giriyorlar ama çocuk da aşırı çelimsiz jelert gibi
3- çocuğun böyle aşırı aşırı iyi ara paslarını görmedim, ama çok iyi orta açıyor

Hocanın yönetimin geçtiği tsak yetmiyormuş gibi sizde başladınız ha

d5a115d310fcfa2f62708c393def85de.jpg

valla beyler yaklaşık 2 aydır kötü bi yaşantım var, işler çok kesat, o nedenle genelde evdeyim ve yaptığım 3 şey var

2- erotik film izlemek
3- maç izlemek

bu girizgahı yaptığıma göre şunu söyleyeyim, 2 gün öncesine kadar hiç izlemediğim Batrakov'un maçlarının genel özetlerini falan buldum baya bi izledim ettim.

tek diyeceğim bu çocuk kötü futbolcu değil, yetenekli vs evet AMA şöyle ifade edeyim Can Uzun falan bunun yanında çok büyük topçu.

1- dribling yapmıyor bildiğin, yani bilmiyorum ama gerçekten çalım attığını görmüyorsun
2- ikili mücadelelerde genelde yerde çünkü evet hem sert giriyorlar ama çocuk da aşırı çelimsiz jelert gibi
3- çocuğun böyle aşırı aşırı iyi ara paslarını görmedim, ama çok iyi orta açıyor
can uzunu izledin mi 90 dk rengim

2- erotik film izlemek
3- maç izlemek

1- dribling yapmıyor bildiğin, çalım attığını görmedim
Nedim Hardhand'den Harderhand'e gecis yaptin demek?

Esmiyor

Mevzu transfer degil,turkiyenin en yüksek gelirleri olan kulubu+direkt ucl +ucl parası =ama transfer icin para veremiyorlar
Kulubun milyonlarca eurosu nerede Özbek kardeşler birseyler çeviriyor bizim taraftarda bunun adına beceriksizlik diyor

Geri
Üst Alt