- 29 Ocak 2024
- 8.521
- 7.440
- 568
Kimdir necidir bilmem ama bu gidişle bizim ütopik kadrolar gerçek olacak herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selamlar, ekşi sözlük'ten kahve konyak ben.
Müsait olduğumda birkaç kelam edeceğim, hem salladığım arkadaşlarla alakalı hem de genel süreçle alakalı.
İyi nöbetler şimdilik.
Barış kalsın, Leao gelmesin noktasındayım. Can Uzun olmadığı senaryoda Barış'ın gidişi her türlü güç kaybı olur. Barış yerine Leao da yanlış bir adam bence.
BeypazarıBeypazarı mı yoksa avoya sert içimli mi
City seviyesi için daha çok yolu var ama kötü topçu değil bence.Hiç beğenmiyorum bu çocuğu, hangi maçını izlesem yetersiz geliyor bana. Bunun nasıl city yaptığını aklım almıyor bir türlü. Galiba bir benim beğenmeyen, onu da belirteyim.
Salavat zinciri
Kimdir necidir bilmem ama bu gidişle bizim ütopik kadrolar gerçek olacak herhalde
barış giderse leao-ferdi-bartakov mu
leao-can-bartakov mu
Deepgalayız deep hahahaaahaaBizim kolpacılarımız bize yetiyor, nerden buluyon bunları
Evet.Kaynak güvenilirliği testi yaptın mı peki? Daha önceden duyum verenlerin istihbaratı nereden aldıkları konusunda özelden bilgi arıyordunuz diye hatırlıyorum...
leao can batrakov çok gereksiz bi 3'lü olur -bence-.
elimde bi seçenek olsa net ferdi-leao-can derdim bu arada.