Transfer Nöbeti #8

Kavukçu’nun şu ana kadar finansal anlamda transfer başarısı denilecek tek transferi yok, herkesi anca ederini ödeyerek aldı, pazarlıkla düşürdüğü vs birşey yok.

Neyse Singo baştan sona skandal bir transferdi, Uğurcan da öyle, neyseki ilk seneyi geçirdi en azından, istikrarlı olur umarım.
Uğurcan konusunda da ne desen haklisin .Işler kötü gitmedi Allah'tan Ugurcan cephesinde.Her zaman söylüyorum Muslera veda günü yanında Uğurcan olmalıydı. Ve bunun maliyeti 15 m maximum Verde belkide maaşı daha düşük olabilirdi.Nasil bir ongorusuzluktur.Dedigin gibi hayırlısı olsunda 10 numara alabileceklerine dair ümidin varmı Sevgili Keramettin??!

beyler taksim burger king'den sipariş verirseniz ivedilikle yanlış sipariş getirmeyi başarıyorlar

sonra uygulamadan yanlış sipariş geldi eksik ürün deyip doğrusunu istiyorsunuz

adamlar da doğrusunu göndermek yerine ücret iadesi yapıyor

siz de yanlış ürünü yiyerek doyuyorsunuz beleşe

Bu arada Uğurcan'ın verdiği bonservisi çıkarması için geçen sezonki gibi net 4 sene daha oynaması lazım.

Muslera'ya sövüyorduk da bilader adam 15 sene mi ne oynadı ya. 15 sene'nin 12-13 senesinde 1 kere bile düşünmedin sene başında kaleci konusunu.

Sana mı sorucaz lan

Fener kime 30 küsür bonservis 5 küsür maaş vermiş de oyuncu sahaya bile çıkamamış doğru düzgün

Ayrıca koyim fenere, bu maliyete aldığın adam defansın Osimhen’i olmalıydı.
oynasa olacak okan oynatmadı adamı

beyler taksim burger king'den sipariş verirseniz ivedilikle yanlış sipariş getirmeyi başarıyorlar

sonra uygulamadan yanlış sipariş geldi eksik ürün deyip doğrusunu istiyorsunuz

adamlar da doğrusunu göndermek yerine ücret iadesi yapıyor

siz de yanlış ürünü yiyerek doyuyorsunuz beleşe
Ya sen ne anlatıyon mk
Uğurcan konusunda da ne desen haklisin .Işler kötü gitmedi Allah'tan zugurcan cephesinde.Her zaman söylüyorum Muslera veda günü yanında Uğurcan olmalıydı. Ve bunun maliyeti 15 m maximum Verde belkide maaşı daha düşük olabilirdi.Nasil bir ongorusuzluktur.Dedigin gibi hayırlısı olsunda 10 numara alabileceklerine dair ümidin varmı Sevgili Keramettin??!
Alırız birini ama

Can’a 40 üstü vereceğimizi sanmam, Bakraç denilen herifte de menajerler kitlemeye çalışıyor ekstra paraları, oradan oyuncu çıkarmak da zor olur.

Mora ile Khanus da zor.

Keşke Rejinders alsaydık da çift 8 falan oynardık en azından.

Salla abi ya... duyumu varsa versin yazsın işte kendi yorumunu katması bana saçma geliyor.

Sosyal medya ağzıyla bu takımın son şampiyonluklarında büyük emeği olan adama sinsi, topçu değil, bizden sonra fbye gidecek falan gibi yaklaşımlar bana saçma geliyor.

Para var falan diyor ulan yaa :asd: He var para belli oluyor.

Kardeş sana batan ne onu anlamadım?

Sen kendi fikrini beyan edince bir konuda problem yokken ben oyuncunun sinsi olduğunu düşünüyorsam seni niye bağlıyor? Adamın emeğini inkar eden mi var? Ona bakarsan İcardi'nin de emeği çok büyük ama tatilleri yatarak geçiriyordu o zaman laf söylemeyelim mi? Kaan parasını alıyor ama futbolcu fiziği yok yorumumuzu katmayalım mı? Boş konuşuyorsun sadece. Senin gibi tipler illa birilerine muhalefet olarak egosunu okşar, iyi bilirim. Oturup kendi kendine kıvranabilirsin dostum.

Sen bu kulüpte para olmadığını düşünecek zekadaysan, muhatap olmaya gerek yok bile. Ekşide siteyle alakalı bahsettiğim güruh da bunun gibiler. Vakti zamanında Şeref abi için de aynısı yapılmıştı hatırlıyorum.

bu arada günün sonunda takımdan 2-3 kişi gidecek ve 6-7 transfer gelecekse -ki bu aslında ciddi bi değişim sayılır

her şeyin sezon açılırken yapılması falan rezillik

abicim bu takıma alacağın her oyuncunun bi alışma süreci var, bilmemnesi var, takım arkadaşlarının ona ayak uydurma süreci var

nerden bakarsan bak büyük işbilmezlik

bu arada günün sonunda takımdan 2-3 kişi gidecek ve 6-7 transfer gelecekse -ki bu aslında ciddi bi değişim sayılır

her şeyin sezon açılırken yapılması falan rezillik

abicim bu takıma alacağın her oyuncunun bi alışma süreci var, bilmemnesi var, takım arkadaşlarının ona ayak uydurma süreci var

nerden bakarsan bak büyük işbilmezlik
hocam bidahaki secimde aday olun o halde tek aday sokmayın

60M + Bonus istenen El Khannous yerine
Daha kalite oyuncu Can Uzun + Batrakov biter heralde 10 m fazlasına.

El Khannous vs. beklenti ne anlamıyorum. Faslı oldugundan +20M yazıyorlar son Faslı oyuncu furyasından dolayı.
Can Uzun'un daha iyi oldugunu dusunuyorum.. tam Okan Hoca'nın aradıgı tipten bir oyuncu bence.

10 numara için öne çıkan isim varmı?

Batrakov ve El Khannouss ve sıcak isimler fakat Enzo Millot dahil çok isim var bu bölge için. Dediğim gibi çıkışlara bağlı olarak burası asıl kontenjandan da girilebilir.

Öncelik Can ve Leao konusunda, diğer gidişlerle birlikte sonrasında forvet ve 10 izlenecek yol netleşecek.

Can uzun denilen adam emre morun aynısı

parayı bulunca ta liseden beri sevgili oldugu kızdan ayrılmış herif

tiktok cekip duruyor

sakın almayın elde kalacak

ayrıca almancı

İskoç liginden topçu alınmaz, geç.

Ayrıca ilgi seviyesinde yazdıkça daha çok söverler bu çocuğa, bitme noktasına gelmedikçe isim zikretmesi negatif yazar.

10 tane u23 santrafor adayı var, muhtemelen kimin geleceğini Kavukçu bile bilmiyordur şu an.

Batrakov ve El Khannouss ve sıcak isimler fakat Enzo Millot dahil çok isim var bu bölge için. Dediğim gibi çıkışlara bağlı olarak burası asıl kontenjandan da girilebilir.

Öncelik Can ve Leao konusunda, diğer gidişlerle birlikte sonrasında forvet ve 10 izlenecek yol netleşecek.
Takribi ne kadar sürer?Lige yetisebilecekmi?

Geri
Üst Alt