- 18 Eylül 2018
- 16.073
- 12.415
- 1.473
Bizim takım ceza dışı şutlari Sneijder zamanı yapıyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciplak kari resmi paylastin sanirimNe paylastim da kaldirildi? Ciddi soruyorum, bileyim de birdaha paylasmayim
batrakov gelecek hocamcan uzun gelirse şutör açlığımızı giderir
ona çok sıcak değilim ama bakacağızbatrakov gelecek hocam
Bizim yönetimin attığı kazıkla fb isterse dünya kupası oynasın bence yine farketmez. Biz bu sezonu saldık basbayafb bu yil SL yapmali is aramayin basiniza.. Heriflerde zaten para sonsuz SL'den 20-30 alsalar ne degisecek ? Tek kulvara odaklanirlarsa isimiz cok zorlasir
Bu kıvama gelene kadar sorgulamamalısınSitem sezdim bu yorumda rts
Sinirli falan degilim yav, paylastigimi unuttum. Normalde yasakli kaynak fln paylasmam. Merak ettigimden sordum
Bizim yönetimin attığı kazıkla fb isterse dünya kupası oynasın bence yine farketmez. Biz bu sezonu saldık basbaya
batrakov gelmez ise beni bul
Bizde pres yapmaktan sutorlugu vasatlasabilircan uzun gelirse şutör açlığımızı giderir
bu duyumcular da hep alingan oluyor.
Gs tarihine geçecek bir durum. Batrakov, ugoçukvu ile taraftar oyalayacaklar işte ligde havlu atana kadarBakalim gorelim derim agustos sonunu
Enderick teklif edildi ve almıyoruz öyle mi.
Kim lan bunu düşünen aksiyon almayan dün sabah bu herifi istanbula indirmeyen kim.
Gelsin şaplaklayacam