Transfer Nöbeti #8

Bizim takım ceza dışı şutlari Sneijder zamanı yapıyordu

Bu senede fb ts çekişsin diyecemde bu hamsiler fb ile yarışıyorsa garanti kaybedetler, ama bjk den umudum var bakalım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1785956105999.webp

yönetim u23 transferleri hakkında bilgi verirken okan buruk

Asensio, Talisca, Greenwood üst düzey üç tane çilingir oyuncu. Bizde bu şekilde uzaktan şutla maçı değiştirecek bir tane bile oyuncu yok. Sane eskiden çok iyi şutördü ama bizde şut çektiğini hatırlamıyorum pek. Bizim takıma keskin ve skorer oyuncular şart hala Leao gelmesin etmesin diyenler var birde. Fener'in kadrosu iyi hocası da ligin dinamiklerini biliyor yani çok zor bir sezon olmaya aday hala doğru düzgün transfer yok ortada.

Enderick teklif edildi ve almıyoruz öyle mi.

Kim lan bunu düşünen aksiyon almayan dün sabah bu herifi istanbula indirmeyen kim.
Gelsin şaplaklayacam

bu duyumcular da hep alingan oluyor.

Alınganlıkla alakası yok dostum. Şimdi ağzı olan herkes konuşuyor, internet ortamı kime laf yetiştirebilirsin. Her tipte insan var cinsi de var nezaketlisi de. Bunda bir problem yok.

Ama adam ısrarla yarım yamalak takip edip de senin söylediklerini görmeden kendi kendine konuşuyorsa kızıyorsun bir yerden sonra.

Enderick teklif edildi ve almıyoruz öyle mi.

Kim lan bunu düşünen aksiyon almayan dün sabah bu herifi istanbula indirmeyen kim.
Gelsin şaplaklayacam

Evet. Okan hocanın öncelikli isteği pivot santrafor. Dikkat edersen ismi çıkan oyuncuların tamamı pivot özelliklere sahip. Şimdilik geri dönüş yapılmadı.

Şu maçı izlerken daha net emin oluyorum ki Leao ya da o kalitede birini getirmeden bu iş olmaz.

Adamlar ahım şahım oynamadıkları bir maçta oyuncu kalitesi bireysel yetenek il rahat rahat öndeler.

Geri
Üst Alt