- 5 Eylül 2014
- 85.757
- 71.944
- 4.513
ağabey yeri geldiğinde kadınsı olabiliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kahvekonyak üstada güzel kadınlar bölümünü tanıt işe yara
Ne oldu lan?
Tabi hemenkahvekonyak üstada güzel kadınlar bölümünü tanıt işe yata
Hocam sizin kaynak nedir duyumcumusunuz?Can konusunu bir ele almak istedim.
Can şu şekilde başlıyor. Ailesi, menajeri ve Almanya'da bizim için görüşmeler yapan 2 yerli isim 35 milyon € civarında getirebiliriz diyor. Bizimkiler de o rakama çıkarız DK öncesi bitirelim bu olayı diyor. Frankfurt tarafı DK'yı beklemek istiyor diyerek beklemeye geçiyorlar. Bu sırada yoklamalar devam ediyor tabii. Çocuk da ailesi de Galatasaraylı herkesin malumu zaten. Hoca da kendisini çok beğeniyor başkan da yerli isimleri daha çok istiyor zaten.
Neyse olay bir türlü 35 milyon € bandına gelmiyor. Frankfurt bir türlü ikna olmuyor. Yerli oyuncu problemini biliyor ve tok satıcı moduna geçiyor. Başkan da 35 dediniz üstüne çıkmayız diyor. Frankfurt tarafı 45'e kadar düşürüldü ama bizimkiler o rakama yanaşmıyor hala.
Orta yol bulunacaktır artık bonus mu olur sonraki satış mı bilemem. Bu işin bu kadar dallanıp budaklanma olayı oyuncu tarafından gelen kesin düşürürüz havası.
Tolgahan'ın bahsettiği isim muhtemelen Mane. 3-4 gün önce önerildi ama bonservisi çok yüksek. Yaşını da göz önüne alınca sanmıyorum açıkçası alabileceğimizi.
Batrakov konusunu ekşide konuşmuştum. Ponomarenka transferi bitmek üzereyken başkana yakın olan taraflardan Batrakov olayını çözeriz deniyor. İkisi de epey milliyetçi oyuncular. Pono bekletiliyor. Pono, Batrakov için bekletildiğini öğrenince sözleşme uzatıyor. Batrakov ismini öne atanlar ise Asprilla, Nhaga, Lesley ve daha önceki bazı transferleri yapan kanat.
Ben başkanın özellikle Batrakov'a onay vereceğini düşünüyorum.
Mora ismini hiç duymadım. Porto'nun o topçuyu bize bırakacağını düşünmek de komik açıkçası.
Bilal'de de aynı mevzu var Can gibi. Rakamlar çok yüksek.
Can konusunda kötü bir haber vereyim. TS nin de oyuncuya ilgi gösterdiği konuşulmaya başlandı.
Hakan kulübe 15 milyon €'ya sorunu çözebileceğini söyledi. Bizimkiler tepkisiz diye biliyorum.
8 numara gidişlere bağlı hala. Şimdilik gelişme yok.
Leao'da masadaki teklifimiz 43 milyon €. Oyuncu buraya gelmeyi çok istiyor. 48 saat içerisinde olumlu olarak noktalanacaktır. İtalyan basınına bakmayın derim.
Şimdilik iyi günler herkese.
.. bu adam neymiş yav.. hırs, özveri, yetenek, müücadele böylesi denk gelmez ki takımı coştursun.. uyuşuk ugucuku gelir gelse gelse
Sane vites artırmadığı sürece, Barış bir bacağı alçıdayken bile formayı alır. Özellikle de sağ kanatta.Uğurcan
Singo Sanchez Beraldo Jakobs
Torreira Sara
Sane Khannouss Leao
Osimhen
SUB: U23 Forvet, Can Uzun, Barış, Yunus, Lesley, İlkay, Lemina, Abdülkerim, Eren, Sallai
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belki oyle ama 35 milyon euro rakamani bildi.Adami savunmak icin soylemiyorum ama 35 rakamina nokta atisi yapmak kolay degil.Ayrica bilgiyi nasil aliyor ne seviyede aliyor bilemiyoruz.Yine piyasaya gore daha dogru bilgiler aldigimiz tek kaynak.Tolgahan'ın önümüzdeki 2 gün çok hareketli geçecek deyip kum saati paylaşmasını üstünden 20 gün geçti
Zaman daraldıkça hepsi sıkmaları çoğalttı
Önüne gelen sıkıyor 30 lar 40 lar 50 ler
Bıktık artık
Maalesef kiralık+opsiyon teklifi nedeniyle anlaşamadıkKameramansan acil arayışımız varFenerliler ve hırtlar giremez.