- 6 Eylül 2014
- 83.204
- 56.778
- 4.283
Iyi yönden bakarsak iyi çalıştırır güçlü olur verimli oynayabilir.Riza denilen tinercinin bizim icin ne cikari olacak?
Bizim maçlarda oynamama maddesi konmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi yönden bakarsak iyi çalıştırır güçlü olur verimli oynayabilir.Riza denilen tinercinin bizim icin ne cikari olacak?
şimdi bu seferoviçe güvenip yola çıktık diyelim. falcao gibi her an sakatlanma ihtimali olan bir adama takımın kaderini emanet etmek nekadar doğru bilemedim. santrafor bölgesi bizi taşıyacak, net adam gerektiriyor eğer şampiyonluk hedefimiz varsa
Veiga yi almamız imkansız şu an bizde o bonservis verecek güç yok şu an felaket iyi bir oyuncu
Ben yedim linci bu konuda, korkma ve yazacagini yaz. Ayrica yorumunda da haklisin. Teknik olarak ömerden üstün tabi ama bir bek savunmada bukadar yetersiz olamaz. Öndede toplari hep bosa harciyor.Belki burada linç yiyeceğim herkes övüyor tv de birde burada forumda ama pva çok kötü oynuyor dün çıkınca kötü Ömer bayram bile rakibine üstünlük sağlamışken pva tüm topları ezdi zaten defansif katkısı yok hucumda da beterdi .
Sağ ve sol beksiz lige basliyoruz
Abi o zaman iki üç hafta önce şu aşağıdaki haber çıkmıştı bu haber gerçek. Bizimkiler sizin transfer listeniz yok mu Benfica olmasa adam alamayacak mısınız demesinler diye bu haberi unutturmayı beklediler.giberto moraes junior muymuş benficadan istediğimiz sağbek
1 tane daha alacaklarsa eyvallah gelsin seferovic, mostafayı satıp pivot santrafor tarzı bi tane almak lazımMadem alınacak her ihtimale karşı eldor tarzı bir adam daha alınmalıdır..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muhtemel.![]()
Eksik kalsinIyi yönden bakarsak iyi çalıştırır güçlü olur verimli oynayabilir.
Bizim maçlarda oynamama maddesi konmali
Rakiplere patlatacak rakiplereSefer elde patlar
Zorunluluk getirsinler. Oynamayacağı yere gonderiyorlarsa bizim kuluptekiler zeka testine girsinEksik kalsin
O gider bile bile oynatmaz, taniyamadinizmi daha riza denilen fareyi
bu adamin alacagi paranin yarisina vargas oynar mis gibi adam bir dk beklemeyelim