Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Campos kalsa keroyu kitlerdik avrupaya. Yazik oldu. Teklif yok sanirim varsa da dusuk 1 rakamdir

Ben yedim linci bu konuda, korkma ve yazacagini yaz. Ayrica yorumunda da haklisin. Teknik olarak ömerden üstün tabi ama bir bek savunmada bukadar yetersiz olamaz. Öndede toplari hep bosa harciyor.
Zaten haklı olduğumuz zamanla anlaşılacak.
Linnes gönderildi linnes hem sağ bek olarak Omar yedlin ve sacha boeyden iyiydi hemde solda pva dan .
Bize marianodan iyisi gelemeyecek galiba

adamı almak üzereyiz,bunlar niye geriden geliyo

neyin pazarlığı yav vereceğimiz max 2 milyon istediği 4 milyon. bu uçurumun pazarlığı mı olur
yav demiyim diyorum da sen kimsin harit.

sino 3.2m nete geldi 27 yaşında real , inter , ajax yapıp.

maks oynadığın takım marsilya orda da iki maçta da berkana taylana cicaya marsilyada guendouzi hariç kafa tutan biri olmadı. neyine 4m alacaksın artist.

ileride diagne değil gomisin ilk geldiği hali olsa tarihi fark yiyordunuz bizden

Katılıyorum bu konu hiç konuşulmuyor önemsenmiyor ama bence de çok çok önemli.Kale sağ bek stoper yerli olmalı ki hücum aksiyonlarında yerliye bağlı kalmayalım orta saha da Berkan’a muhtaç kalmayalım.Mert müldür sağ bek de tek hedef olmalı.Yerli bir kaleci bulmalıyız.
Kerem Yunus Abdül 11 de olmazsa olmaz şeklinde yeni sezona girmek riskli.Kerem istikrarsız duygusal iniş çıkışları var sakatlık kart vs durumunda Yedekte yerli yok.tüm takımların kalecisi yerli Fener teneke bağladığı Serdar Aziz’i 11 e koymaya başladı.Yerli kuralını önemsemeliyiz

Muslera'yı çok istisna maçlar dışında kesecek gibi durmuyoruz, yerine kaleci de aramıyoruz zaten. Muslera'yı kestirecek alabileceğimiz yerli kaleci var mı onu da bilmiyorum. Hele Muslera bu kadar maaş alırken. O yüzden kaleyi geçiyorum.

Direkt kesin ilk 11'e adam aradığımız mevkiler şu an; sağ bek, 6 numara, 10 numara, santrafor. Bunların en az biri ilk 11 seviyesinde güvenilir bir yerli olmalı ki; Abdülkerim-Yunus-Kerem'in üçüne birden mecbur kalmadan da sahaya net kadrolar çıkarabilelim. Transferi mümkün ve güvenilir bir 6 ve 10 numara yerli yok. Santraforda da bir tek Umut Bozok bir ihtimal ama o da çok net ilk 11 oyuncusu sayılmaz. Geriye sağ bek kalıyor. Oraya Türk almalıyız ki elimiz rahatlasın. Üstelik sağolsun Mert sol beki de yedekliyor. PVA gibi sakatlık riski yüksek bir oyuncu oynamadığında elimizde Kazımcan veya Ömer Bayram yerine Omar'ı seçmek gibi bir opsiyonumuz da olacak.

Sağ bek için tek mantıklı çare, transferde ilk ve öncelikli hedef olması gereken tek isim MERT MÜLDÜR, gerisi ondan sonra bakılmalı. 6m-7m neyse verip alıp gelmemiz lazım, bonus monus her neyse vererek. Bunun tartışma kabul eder bir tarafı bile yok bence.

yav demiyim diyorum da sen kimsin harit.

sino 3.2m nete geldi 27 yaşında real , inter , ajax yapıp.

maks oynadığın takım marsilya orda da iki maçta da berkana taylana cicaya marsilyada guendouzi hariç kafa tutan biri olmadı. neyine 4m alacaksın artist.

ileride diagne değil gomisin ilk geldiği hali olsa tarihi fark yiyordunuz bizden
buna ilk başta schalkede o kontratı veren dingil kimse ona sövmek lazım aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt