- 2 Temmuz 2011
- 132.708
- 55.610
- 5.338
sen ben bile daha iyi tutturuz ona eminim.yalan söylüyolar sağ bek ismini ben 3 hafta önce vermiştim neyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen ben bile daha iyi tutturuz ona eminim.yalan söylüyolar sağ bek ismini ben 3 hafta önce vermiştim neyse
Pazarlıkla maaşını istenilen seviyeye indirip fbye hediye edicez
1 ay pazarlık yapıp alamayacağımız isim harit belli ki. 4 m euro maaş isteyen adamı en düşük kaça ikna edebilirsin ki? Bir de geçmişi çalkantılı bi herif yani
sağbeke duboisi alırsak seferovic daha cok anlam kazanır.anholt ve dubois ihya ederSeferovic net katkı verir imho. Yanına bir de Pedro gibi birini alabilsek çok iyi olurdu. Mostafa'ya da yol veririz umarım.
Pazarlık sünnettir.neyin pazarlığı yav vereceğimiz max 2 milyon istediği 4 milyon. bu uçurumun pazarlığı mı olur
alalım bu dobuşu sergsağbeke duboisi alırsak seferovic daha cok anlam kazanır.anholt ve dubois ihya eder
Burdan yönetime sesleniyorum Daegne deki gibi maaşın yarısı biz verelim yarsını siz verin diyin bakalım size ne cevap vereceklerneyin pazarlığı yav vereceğimiz max 2 milyon istediği 4 milyon. bu uçurumun pazarlığı mı olur
Zaten haklı olduğumuz zamanla anlaşılacak.Ben yedim linci bu konuda, korkma ve yazacagini yaz. Ayrica yorumunda da haklisin. Teknik olarak ömerden üstün tabi ama bir bek savunmada bukadar yetersiz olamaz. Öndede toplari hep bosa harciyor.
yav demiyim diyorum da sen kimsin harit.neyin pazarlığı yav vereceğimiz max 2 milyon istediği 4 milyon. bu uçurumun pazarlığı mı olur
Pazarlık sünnettir.
yunuzun gole bakın top nasıl dönmüş
adamı almak üzereyiz,bunlar niye geriden geliyo
Katılıyorum bu konu hiç konuşulmuyor önemsenmiyor ama bence de çok çok önemli.Kale sağ bek stoper yerli olmalı ki hücum aksiyonlarında yerliye bağlı kalmayalım orta saha da Berkan’a muhtaç kalmayalım.Mert müldür sağ bek de tek hedef olmalı.Yerli bir kaleci bulmalıyız.
Kerem Yunus Abdül 11 de olmazsa olmaz şeklinde yeni sezona girmek riskli.Kerem istikrarsız duygusal iniş çıkışları var sakatlık kart vs durumunda Yedekte yerli yok.tüm takımların kalecisi yerli Fener teneke bağladığı Serdar Aziz’i 11 e koymaya başladı.Yerli kuralını önemsemeliyiz
buna ilk başta schalkede o kontratı veren dingil kimse ona sövmek lazım aslındayav demiyim diyorum da sen kimsin harit.
sino 3.2m nete geldi 27 yaşında real , inter , ajax yapıp.
maks oynadığın takım marsilya orda da iki maçta da berkana taylana cicaya marsilyada guendouzi hariç kafa tutan biri olmadı. neyine 4m alacaksın artist.
ileride diagne değil gomisin ilk geldiği hali olsa tarihi fark yiyordunuz bizden
dobuşu beğenmedin mi ağabeydubua isminin yem olduğunu düşünüyorum asıl hedef başka olmalı
aurieri aldık o zamandubua isminin yem olduğunu düşünüyorum asıl hedef başka olmalı