Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.810
- 66.610
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haritten daha faydalı oyuncu, akılları varsa Harit yerine bunu alırlar...Amiri gelsin. Videodan begendim calim var topla iyi gidiyor dikine. Ara pas var. Duran top fena deil
Takım oynadıktan sonra her oyuncudan skor katkısı alınır admirim. Tudor Tolga Ciğerciden verim almış adam. Melo bizim dışımızda nerede bu kadar skor yapmış. Templu bir 3lü orta saha ile her oyuncudan katkı alırız.Nah atarsın.
Abi hangi videoyu izlediniz ya alakası yokAmiri gelsin. Videodan begendim calim var topla iyi gidiyor dikine. Ara pas var. Duran top fena deil
Ghezzal,larin ve abu kaç gol kaç asist yapmıştı biliyomusun rtaş
Atiba bile gol katkısı yapıyodu bunlara jozef derbileri kazandırıyodu attıklarıyla
Temposuz defansif bi 3lü kurarsak yunus kerem ve seferin toplam 50-60 tane yazması lazım
Orta sahada driblingle giden oyuncuya hasret kaldim. Her gördugume gelsin diyorum. Tabi oyuncuyu bilenler daha iyi yorumlarAbi hangi videoyu izlediniz ya alakası yok
Piatek fox in the box daha çok. Oraya getiremiyoruz ki biz. Embalo da Yunus’u kısa vadede hem yerli sınırı hem de hazır olması açısından kesebilecek birisi değildir bence. Harit ortalığı karıştıracak adam ama yanına zeki oyuncuları koymak lazım. Biraz daha istikrarlı bir hücum hattı lazım sanki.piatek harit embalo 3lüsü iyi olur ilerideki kısırlık çözülmeli
Ama gomisin 2ci geliside iyi oldu. Öbür türlü biz hayatta göztepe macindan cikamazdik.Gomis e zam yapmayıp cagne falcao ya 20 milyon Euro verdik. Sonra bunlar olmadı gomis i yine getirdik.. şimdide gomis gitsin diye dua ediyoruz. Bi yerde bi gariplik var gibi.
Kramaric de harika adam yav.Hoffenheim zamaninda orta sahada Grillitsch, Amiri ve Demirbay üclüsü ile maclara cikiyordu. Bazen 4-3-1-2 de o üclünün önünde forvet olan Kramaric 10 Numara olarak oynuyordu ve orta sahalari ezilmiyordu.