Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
griliş + oliveira + klasik 10 numara bana çok ideal gelmiyor

8/10 karışımı bir adam daha ideal.

belhanda'nın manyak olmayanı gibi

en azindan cok fazla isim dönüyor, alan carvalho gibi forvet transferinde 1 kisiye bagli degiliz.

Hoffenheim zamaninda orta sahada Grillitsch, Amiri ve Demirbay üclüsü ile maclara cikiyordu. Bazen 4-3-1-2 de o üclünün önünde forvet olan Kramaric 10 Numara olarak oynuyordu ve orta sahalari ezilmiyordu.

Ghezzal,larin ve abu kaç gol kaç asist yapmıştı biliyomusun rtaş

Atiba bile gol katkısı yapıyodu bunlara jozef derbileri kazandırıyodu attıklarıyla

Temposuz defansif bi 3lü kurarsak yunus kerem ve seferin toplam 50-60 tane yazması lazım

Ben zaten baştan beri on bölgeyi söylüyorum.. Şuraya klas yetenekli topculari koyacaksın takım gol atamıyor bas bas bağırıyor bizde kalite yok diye.. Bir kanat bir 10 numara ikisi de ne yaptığını bilen play maker özellikli olmalı .. Vargasi zaten baştan beri çok istiyorum videolardan da Veigaya fena yükseldim şöyle 2 topçu almalıyız + 1 tane golcü. .
Hala stoper diyor hoca umarım on bölgedeki bu kalite eksikliğini göz ardı etmez sırf yunus ve kereme güvenip

Geçen seneki kadro henüz patlamamışken. O takıma iyi bir 6 no, sağ kanat ve santrafor koyabilsek şampiyonluğa oynardık.

Gol atma sorunu yaşadıkça patladık da patladık. Yunus ve Kerem ok, Sefer de ok ama golcü 10 no alınmalı sonraki aşamada.

Skor katkısı alamayacağımız bir orta saha kurgusu ile yine çok zorlanırız. Mutlaka gol yüküne katkı sağlayacak oyuncu alınmalı orta sahaya.

piatek harit embalo 3lüsü iyi olur ilerideki kısırlık çözülmeli
Piatek fox in the box daha çok. Oraya getiremiyoruz ki biz. Embalo da Yunus’u kısa vadede hem yerli sınırı hem de hazır olması açısından kesebilecek birisi değildir bence. Harit ortalığı karıştıracak adam ama yanına zeki oyuncuları koymak lazım. Biraz daha istikrarlı bir hücum hattı lazım sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt