Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harit istemiyoruz ya banko alırlar transfer süreci hiç olmadığı kadar hızlı olur :D

Girlisth ve sergionun yanina amiriyi isterim ama oncelik degil dedi o iki kel.ebimbeyi almak farz oldu

Katılıyorum Kerem+Yunus'un geçen seneki gol katkısı toplam 50 falan. Seferovic de saplayacaktır. Gözünüzün önüne Halil-Diagne-Momo'nun kaçırdıkları pozisyonlar gelsin, yerine Seferovic'i hayal edelim. 2-3 ekstra da Abdülkerim'den gelir. Tabii bir tane daha sağlam forvet lazım.

Ligin ilk devresi bittiğinde trabzonun arkasından ikinciydik diye hatırlıyorum xgde.
Yazdıklarına imzamı atarım ahbab. Hazırlık maçlarında bile Momo'nun kaçırdığı 1 maçta 2 net pozisyon var. İyi kötü topu taşıyoruz hücum bölgesine bitirecek adam yok.

Arka üçlü orta sahayı tempolu teknik adamlarla kurdum mu iş bitti zaten.

Ben zaten baştan beri on bölgeyi söylüyorum.. Şuraya klas yetenekli topculari koyacaksın takım gol atamıyor bas bas bağırıyor bizde kalite yok diye.. Bir kanat bir 10 numara ikisi de ne yaptığını bilen play maker özellikli olmalı .. Vargasi zaten baştan beri çok istiyorum videolardan da Veigaya fena yükseldim şöyle 2 topçu almalıyız + 1 tane golcü. .
Hala stoper diyor hoca umarım on bölgedeki bu kalite eksikliğini göz ardı etmez sırf yunus ve kereme güvenip
İşte kerem,yunus ve seferin yerleri garantiyken üstüne 50-60 tane atamayacaklarıda kesinken temposuz 3 os demek intihar etmek demek çünkü skor yapamazlar

Ha ilerde mane salah firminon varsa belki olur bunların arkasını toplasın diye 3 defansif herif

keremi asla hücumda karar alıcı pozisyonda oynatmamalıyız, ve mümkün olduğunca az topla buluşturup bir tık onyekuruyu kullandığımız gibi kullanmalıyız defans arkası koşuları falan iyi.

bu türlü inanılmaz çok top eziyor

Emre Akbaba gitse Harit yerine Marsilya’ya 8-10 tane atardı öyle kötü

Lan bu forumdaki almancıların almancı olmadığını düşünmeye başladım bi pampam can almanci bence. Ha birde musap var ama o yarım almancı zannımca 6 ay almancı 6 ay türk olabilir.

Insan iki tane almanca tweet, içinde galatasaray ve döşland geçen olumlu haber vermiyonuz varsa yoksa türk gazeteleri

Burda türk futbolu anca kötü olaylar ile haberlere düsüyor. Taraftarin sahaya madde atmalari, oyuncularin zamaninda maasi almamasi, borc batagi gibi seyler üzeri yaziyorlar anca.

Lan bu forumdaki almancıların almancı olmadığını düşünmeye başladım bi pampam can almanci bence. Ha birde musap var ama o yarım almancı zannımca 6 ay almancı 6 ay türk olabilir.

Insan iki tane almanca tweet, içinde galatasaray ve döşland geçen olumlu haber vermiyonuz varsa yoksa türk gazeteleri
alman yöneticiler daha temkinli bizim türk yöneticilere göre

Gomis’in birkac yil once bizde yildizlasmasinin en onemli etkeni yanindaki topculardi

Genel olarak zaten futbol biraz şans odaklı oyun bu yuzden, tüm takim birbirine uyumlu olumca kadro münendisligini dogru yapınca herkes parliyor

Mariano, fernando, ndiaye, feghouli, belhanda, garry bunların diri oldugu sezon yildizlasti Gomis, zaten iyi topcuydu ama bunların fit oldugu sezonda cogu forvet yildizlasirdi bence

Tolga Cigerci bile bunlarin yaninda siritmamisti, iyi fln diyorduk ilk haftalar hatta

Kadro muhendisligi cogu takimda cöp oldugu icin aslinda yildizlasma potansiyeli olan oyuncuların cogu yerinde sayiyor bence

Benim dediğim senin düşünce ile aynı değil mi reyz işte ;D

İyi bir santrafor daha lazım, her türlü kaleye getiriyoruz topu. Bitirici adam yok.
Tamam da iyi santrafor demek golcü demek değil. O sezon Gomis 29 gol atmasa şampiyon olamazdın, diğerleri santrafor sorunu çekerken senin santraforun coştu. Bu öyle kolay yakalanacak bir durum değil o yüzden gole yakın oyuncu sayısı fazla olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt