- 20 Mayıs 2011
- 22.126
- 9.509
- 1.623
ispanya liginden biriyle anlaşmısız diyorlar santrafor içinBenim dediğim senin düşünce ile aynı değil mi reyz işte
İyi bir santrafor daha lazım, her türlü kaleye getiriyoruz topu. Bitirici adam yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ispanya liginden biriyle anlaşmısız diyorlar santrafor içinBenim dediğim senin düşünce ile aynı değil mi reyz işte
İyi bir santrafor daha lazım, her türlü kaleye getiriyoruz topu. Bitirici adam yok.
Yazdıklarına imzamı atarım ahbab. Hazırlık maçlarında bile Momo'nun kaçırdığı 1 maçta 2 net pozisyon var. İyi kötü topu taşıyoruz hücum bölgesine bitirecek adam yok.Katılıyorum Kerem+Yunus'un geçen seneki gol katkısı toplam 50 falan. Seferovic de saplayacaktır. Gözünüzün önüne Halil-Diagne-Momo'nun kaçırdıkları pozisyonlar gelsin, yerine Seferovic'i hayal edelim. 2-3 ekstra da Abdülkerim'den gelir. Tabii bir tane daha sağlam forvet lazım.
Ligin ilk devresi bittiğinde trabzonun arkasından ikinciydik diye hatırlıyorum xgde.
İşte kerem,yunus ve seferin yerleri garantiyken üstüne 50-60 tane atamayacaklarıda kesinken temposuz 3 os demek intihar etmek demek çünkü skor yapamazlarBen zaten baştan beri on bölgeyi söylüyorum.. Şuraya klas yetenekli topculari koyacaksın takım gol atamıyor bas bas bağırıyor bizde kalite yok diye.. Bir kanat bir 10 numara ikisi de ne yaptığını bilen play maker özellikli olmalı .. Vargasi zaten baştan beri çok istiyorum videolardan da Veigaya fena yükseldim şöyle 2 topçu almalıyız + 1 tane golcü. .
Hala stoper diyor hoca umarım on bölgedeki bu kalite eksikliğini göz ardı etmez sırf yunus ve kereme güvenip
Öncelik kim pedri mi ? Yeter ulan lig başlıyor.HY: “Amiri’yi sordum, listede var ama öncelikli değil.”
Lan bu forumdaki almancıların almancı olmadığını düşünmeye başladım bi pampam can almanci bence. Ha birde musap var ama o yarım almancı zannımca 6 ay almancı 6 ay türk olabilir.
Insan iki tane almanca tweet, içinde galatasaray ve döşland geçen olumlu haber vermiyonuz varsa yoksa türk gazeteleri
alman yöneticiler daha temkinli bizim türk yöneticilere göreLan bu forumdaki almancıların almancı olmadığını düşünmeye başladım bi pampam can almanci bence. Ha birde musap var ama o yarım almancı zannımca 6 ay almancı 6 ay türk olabilir.
Insan iki tane almanca tweet, içinde galatasaray ve döşland geçen olumlu haber vermiyonuz varsa yoksa türk gazeteleri
Vallaha embalo da öncelik değilmişÖncelik kim pedri mi ? Yeter ulan lig başlıyor.
Amiri yeterli.veiagya verilmeli o paraAmiri ve hariti aynı anda almak en doğru seçenekti
Tamam da iyi santrafor demek golcü demek değil. O sezon Gomis 29 gol atmasa şampiyon olamazdın, diğerleri santrafor sorunu çekerken senin santraforun coştu. Bu öyle kolay yakalanacak bir durum değil o yüzden gole yakın oyuncu sayısı fazla olmalı.Benim dediğim senin düşünce ile aynı değil mi reyz işte