Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu zırva alakasız etkisiz yanlış isimlerin hepsi utkucanın başının altından çıkıyodur

Herif ekonomimizin çökmesine,batmamıza ve sezonların hiç edilmesine sebep oldu ama hala görevde

Gitsene kardeşim

Harit'e hiç kanım ısınmıyor çok sorunlu tipik Kuzey Afrikalı topçu inşallah başımıza bela almayız.
Girilitsch nasıl topçu sistemimize uyar hiç bilgim yok açıkcası oraya daha çok hareketli basan ısıran tempolu Gueye lemina vari birini bekliyordum açıkcası

Seferovic-Oliviera-Duboıs transferleri şahane tebrik etmek lazım yönetimi

Tamam da iyi santrafor demek golcü demek değil. O sezon Gomis 29 gol atmasa şampiyon olamazdın, diğerleri santrafor sorunu çekerken senin santraforun coştu. Bu öyle kolay yakalanacak bir durum değil o yüzden gole yakın oyuncu sayısı fazla olmalı.
Dediklerine katılıyorum fakat Pedro'dan sonra öyle bir tarz oyuncunun adı bizle geçmiyor. Onu arayacağımıza bir tane daha net santrafor ile işi çözeriz diye düşünüyorum. Orta saha acaip sorun bizde Hamza girip fark yaratıyor. Onu halledince diğer mevkilerin daha fazla verim vereceğini düşünüyorum.

Bir de alınan osların bizde daha fazla skor üreteceğini düşünüyorum ligde baskın orta saha skoru beraberinde getiriyor.

Apo olsa, Hariti vermiyorsaniz bari Ozani verin deyip onu getirirdi. Sonra D'avilanin kucagina oturup Nelssonu satardi ve defans baya türk dolu olurdu.

hucumda yerli kullanmaktansa geriyi yerli yapmaktan yanayım ben. nelsson'a çift hane teklif varsa uğurlanıp stoperler yerli yapılmalı.
hücumda fazla yerli bence de çok olumlu değil ama başka bir yerden çıkaramıyoruz gibi üstat.
nelsson'un gittiğini varsaysak dahi kimi koyacağız. emin ya da metehan ile şampiyonluk yarışına çıkmak istemez teknik ekip.
kaan ayhan'ın peşinde koşarız herhalde.
ama transfer etmesi kolay olmayabilir.

Bu takım dünyanın en kötü bileklerine sahip Hakan Şükür'ü kral yaptı. Hagi, Sneijder, Okan Buruk, Melo daha önemli. Umut Bulut kadar katkı vermeyecek adamlara dünya para verdik bu süreçte. Evet net bir golcü lazım da önce orta sahayı ve arkayı halledeceksin. Van Aanholt bile şu takımda yedek olmalı. Muslera, Oliviera, Yunus, Kerem, Seferovic ok. Kaldı 6 isim daha.

Bakalım başarabilecekler mi? Zor. Yine yamalı gireriz sezona.
Nelsson?
Leo?

hucumda yerli kullanmaktansa geriyi yerli yapmaktan yanayım ben. nelsson'a çift hane teklif varsa uğurlanıp stoperler yerli yapılmalı.
nelsson'u bu sene satmayacagimiz kesin bence. seneye satilirsa oraya kaan ayhan alinir yüksek ihtimalle.
koray günter de bosa cikiyormus uzatmazsa.
boey, omar, ömer, tasdemir ve luyiyi gönderip yedek sag bek alirim sadece
baska transfer yapmam geriye

Dediklerine katılıyorum fakat Pedro'dan sonra öyle bir tarz oyuncunun adı bizle geçmiyor. Onu arayacağımıza bir tane daha net santrafor ile işi çözeriz diye düşünüyorum. Orta saha acaip sorun bizde Hamza girip fark yaratıyor. Onu halledince diğer mevkilerin daha fazla verim vereceğini düşünüyorum.

Bir de alınan osların bizde daha fazla skor üreteceğini düşünüyorum ligde baskın orta saha skoru beraberinde getiriyor.
Valla gereksiz abartıyorsunuz bazı şeyleri.

Hamza tabii ki fark yaratacak, iyi oyuncu çünkü ama 20 maç oynasa küfredeceksiniz Hamza'ya da. Doğru kurguyu oluşturmaktır önemli olan, 11 tane olmuş adamla oynamak da doğru değil, kadro dengeli olmalı.

Kötü takımda herkes kötü, iyi takımda herkes iyi gözükür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt