Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli arkadaşlar merak ettiğim bir husus var.

İlk 11 kadrosunun 6-7 oyuncusunun 8-12 milyon € değerinde teklif alabileceği, 2-3 oyuncusunun 13-20 milyon € teklif alabileceği, 1 oyuncusunun ise 20+ transfer teklifi alabileceği bir takım kurmak için ne kadarlık bütçe gerekiyor?

Florian Grillitsch ile Sergio temposuz olur vs. diyorsunuz ama her şey sağa sola basacak oyuncu ile olmuyor.

Hatırlayın FT son düzlükte Ndiaye'yi kesip Donk-Fernado ikilisi ile şampiyon oldu. Fernando'yu ceza sahasına gönderdi.

Sergio bana göre yanlış tercihti daha tempolu bir 8 bulmamız lazımdı ama Florian Grillitsch bana göre bizim aradığımız oyuncu.

Baskı altında öyle saçmalayan bir oyuncu değil rahat bir tarzı var ve orta sahanın her bölgesini yedekliyor.

Harala gürele sağa sola basmıyor diye bizim topraklarda 6 numara öyle olmaz geyiği var. Futbol çok değişti.

Sergio ve Florian Grillitsch gayet iyi olur. Hatta Sergio'yu daha önde de kullanmış oluruz. Kritik olan bu ikilinin önüne gelecek olan 10 numara.

Ha bir de 6 numara için sizin istediğiniz tarz genç bir oyuncu çok rahat bulunur. Onu da alırız tempo gerektiren maçlarda kullanırız.

Tabii bunlar güzel planlı yönetilen futbol kulüpleri için geçerli. Bizde kararlar anlık değiştiği için her şeye hazırlı olun :red:

Daha önce de söylediğim gibi sadece orta ikili değil mevzu. Marcao'muz yok, 2 ağır stoperimiz var şu an arkada. Üstüne beklerimizin de defansif yönü sıkıntılı. Sadece ön liberolar değil, 4 savunmacı + savunmanın önündeki 2'li hepsi birden biraz ağır, geçişlerde geriye hızlı dönmesi çok şüpheli. Bu da geçiş savunmasında sıkıntı yaşayacağımız anlamına geliyor.

İlk 11 kadrosunun 6-7 oyuncusunun 8-12 milyon € değerinde teklif alabileceği, 2-3 oyuncusunun 13-20 milyon € teklif alabileceği, 1 oyuncusunun ise 20+ transfer teklifi alabileceği bir takım kurmak için ne kadarlık bütçe gerekiyor?
50 m euro bonservis 30 milyonda maaş bütçesi

bütçe değil de yöneticilerin iq ortalaması üzerinden hesap yapmak lazım.

5’e aldığı adamı 250’ye kiralıyorlar zira

dışarıdaki oyuncuları biliyorsam fm'den biliyorum. bizim lig hariç ancak cl'deki baba maçları izliyorum üstat.
Eskiden EPL ve İspanyaya full hakimdim şimdi ben de EPL kritik maçlara döndüm ama Fransa'da da iş çıkıyor.

Anadolu maçları izleyeceğine onları izle.

Btw Badou, Onyekuru, Belhanda, Balotelli hattına ne diyorsun? Yusuf Sarı da var da onu yazmadım.

Simdi Dubois ve Grillitsch disinda odaklanip beklememiz gereken bir isim var mi. Cok hizli hareket ediyor nobet geriden geliyorum ama hepsini okumam mumkun degil.

- Seferovic'ten iyi santrafor duyumu aktif mi?
- Grillitsch'ten sonra bir 6/8 bir de 8/10 gelecekti bu duyum faal mi?
- Kanat bakiyor muyuz?
- Baska bir pozisyon duyumu cikti mi?

demek ki dervişoğlu da yalan oldu.. bu kötü oldu işte..

baloyu istesek murat sancak zorluk cıkarmaz bence bize ama gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt