Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.424
- 101.631
- 5.238
yves bissouma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çorum spor başkan yardımcısı çok yakın tanıdığım bir arkadaşım Eren Aydın'dan çok memnunuz diyor. Muhtemelen bizimkiler bıraksa Çorum da devam eder. Ayrıca arkadaşın anlattığına göre çocuk hakikaten çok yetenekli imiş.Bu arada Eren Aydın'ın altyapıdan takım arkadaşı için "hakkında hayırlısı" mesajıyla kaçamak bir tebrik mesajı yayınlamasını taraftarın çok büyüttüğünü düşünüyorum. Tebrik beklenen bir durumda "hakkında hayırlısı" demek halk arasında genelde "tasvip etmiyorum veya çok da mantıklı bir iş olarak görmüyorum ama saygı duyarak tebrik ediyorum" imasıyla böyle yarım ağız bir tebrik gibi algılanır zaten. "Bravo kardeşim, arkandayım, eminim Türkiye'nin en büyük camiasında başarıdan başarıya koşacaksın" demiş gibi davranmanın alemi yok yani. Her şeye bu kadar celallenmenin alemi yok.
İngiltere mi !!! aklıma tek bir isim geliyor
okan hoca cocuga eziyet edyor resmenÇorum spor başkan yardımcısı çok yakın tanıdığım bir arkadaşım Eren Aydın'dan çok memnunuz diyor. Muhtemelen bizimkiler bıraksa Çorum da devam eder. Ayrıca arkadaşın anlattığına göre çocuk hakikaten çok yetenekli imiş.
Murat rengim benim haklı olduğum bugün bizzat teyit edildi.Pazartesi ingiltereden ucak gelmezse bu sefer kurtulamazsin levent.
Gidecek dedi gelecek demedi. Hedef gostermeyelimPazartesi ingiltereden ucak gelmezse bu sefer kurtulamazsin levent.
Bakambu ve bir transfer için bilgi geçeyim.
Bakambunun uçağı slot sırası kaçırdığı için yeni sıra almak mecburiyetinde o yüzden uçak tamir edilse bile hemen uçamaz. Muhtemelen gece sorun çözülebilir. Bu arada İngiltere için bizimkiler Pazartesi günü için özel uçak ayarlaması yapmış. Bilginiz olsun.
Niye yav daha fazla haberi kolpa çıkana birşey olmuyor.Pazartesi ingiltereden ucak gelmezse bu sefer kurtulamazsin levent.
agustos yaklastı,artık şov yapar abiİng ofis var erdenin. Belki hanımını getirir babasıdır dursundur beklentiyi düşük tutmak lazım.
İsim yok zira yolcu listesi görünmez. Özel uçak olduğu için sadece bana gelen bilgi Pazartesi uçak gönderilmesi hususunda başvurulduğu yönünde.Fred? Davinson Sanchez? Iheanacho? Ziyech? Sarr?