Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyse ya,şimdi gelir yine dırdır eder herif

Bu arada Eren Aydın'ın altyapıdan takım arkadaşı için "hakkında hayırlısı" mesajıyla kaçamak bir tebrik mesajı yayınlamasını taraftarın çok büyüttüğünü düşünüyorum. Tebrik beklenen bir durumda "hakkında hayırlısı" demek halk arasında genelde "tasvip etmiyorum veya çok da mantıklı bir iş olarak görmüyorum ama saygı duyarak tebrik ediyorum" imasıyla böyle yarım ağız bir tebrik gibi algılanır zaten. "Bravo kardeşim, arkandayım, eminim Türkiye'nin en büyük camiasında başarıdan başarıya koşacaksın" demiş gibi davranmanın alemi yok yani. Her şeye bu kadar celallenmenin alemi yok.
Çorum spor başkan yardımcısı çok yakın tanıdığım bir arkadaşım Eren Aydın'dan çok memnunuz diyor. Muhtemelen bizimkiler bıraksa Çorum da devam eder. Ayrıca arkadaşın anlattığına göre çocuk hakikaten çok yetenekli imiş.

Çorum spor başkan yardımcısı çok yakın tanıdığım bir arkadaşım Eren Aydın'dan çok memnunuz diyor. Muhtemelen bizimkiler bıraksa Çorum da devam eder. Ayrıca arkadaşın anlattığına göre çocuk hakikaten çok yetenekli imiş.
okan hoca cocuga eziyet edyor resmen

İng ofis var erdenin. Belki hanımını getirir babasıdır dursundur beklentiyi düşük tutmak lazım.

Bakambu ve bir transfer için bilgi geçeyim.
Bakambunun uçağı slot sırası kaçırdığı için yeni sıra almak mecburiyetinde o yüzden uçak tamir edilse bile hemen uçamaz. Muhtemelen gece sorun çözülebilir. Bu arada İngiltere için bizimkiler Pazartesi günü için özel uçak ayarlaması yapmış. Bilginiz olsun.

Fred? Davinson Sanchez? Iheanacho? Ziyech? Sarr?

Bunlar hem Yusuf hem Miçö hem de Akman kardeşlerle nasıl kazanmışlar.

Screenshot_2023-07-21-21-43-58-525_com.instagram.android-edit.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt