Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2026 da Avrupa ligini kazansak ama ligde trabzon şampiyon olsa mutsuz olur muydunuz😁

Kardeşim ben maç izleyerek eleştiriyorum maçkolik transfermarkt açıp maç sayısına bakarak övmüyorum her takımda böyle yıllarca kadroda duran süre bulan bir sürü çöp oyuncu oluyor manuda oynuyor diye eric bailly luke shaw falan da ister misin mesela
Fred anadolu oyuncusu ilk uçakla ülkesine gönderilmeli

Fred özel bir oyuncu demedi bence kimse. Sol beki Angelino, sağ kanadı Zaniolo olan takımın Torriera'nın yanında Fred tipi bir orta sahaya ihtiyacı olduğu açık.
O konuda da katılmıyorum mesela fred,torreria , paredes olabilir mesela ortasaha illa ki 10 numara olmak zorunda değil ve bunu city vs büyük takımlar böyle kullanıyor.

Zielinski torreira yapıp sarri hocamıza kötü bir şaka yapalım kurmak istediği orta sahayı her hafta TV başında izlesin.

O konuda da katılmıyorum mesela fred,torreria , paredes olabilir mesela ortasaha illa ki 10 numara olmak zorunda değil ve bunu city vs büyük takımlar böyle kullanıyor.
O 3'lü olamaz. Skor olarak çok kısır bir takım olur. 3'lünün biri mutlaka skora yatkın biri olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt