- 15 Nisan 2010
- 21.208
- 5.406
- 1.858
Shell çalışanları napıyor öyle?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok artık o kadar kötü değildir sadece tarzı benim istediğim tarzda değil.Fred berbat bir adam maguiredan bile daha büyük taştaş malzemesi. Pas kalitesi sıfır hayatta sergioyu kesemez
Fred anadolu oyuncusu ilk uçakla ülkesine gönderilmeliKardeşim ben maç izleyerek eleştiriyorum maçkolik transfermarkt açıp maç sayısına bakarak övmüyorum her takımda böyle yıllarca kadroda duran süre bulan bir sürü çöp oyuncu oluyor manuda oynuyor diye eric bailly luke shaw falan da ister misin mesela
Az yazmışsınızİcardi/Bakambu
Zaha/Kerem-Demirbay/Kamada-Zanilo/Rashica
Fred/Sergio-Torreira/Berkan
Angelino/Kazim-Abdulkerim/Emin-Nelsson/Kaan-Boey/Dubois
Muslera/Günay
Zaha
Demirbay
Kamada
Fred
Rashica
Gelse yeter fazla transfere gerek yok

Vasat degilimAz yazmışsınız![]()
O konuda da katılmıyorum mesela fred,torreria , paredes olabilir mesela ortasaha illa ki 10 numara olmak zorunda değil ve bunu city vs büyük takımlar böyle kullanıyor.Fred özel bir oyuncu demedi bence kimse. Sol beki Angelino, sağ kanadı Zaniolo olan takımın Torriera'nın yanında Fred tipi bir orta sahaya ihtiyacı olduğu açık.
kaynak?Fred berbat bir adam maguiredan bile daha büyük taştaş malzemesi. Pas kalitesi sıfır hayatta sergioyu kesemez
musa dembele'yi istemez misin
Araplara gitmedi mi o
Bu forumun cenabetligi beni öldürecek. Heriften bir aydır haber çıkmıyordu burada yazılana kadarel ittifak haberi çıktı ama hala resmi olarak bir yere imza atmış değil
icardi olmayacak olsa bize gelsin isterim.
de bruyne de ister misinİcardi/Bakambu
Zaha/Kerem-Demirbay/Kamada-Zanilo/Rashica
Fred/Sergio-Torreira/Berkan
Angelino/Kazim-Abdulkerim/Emin-Nelsson/Kaan-Boey/Dubois
Muslera/Günay
Zaha
Demirbay
Kamada
Fred
Rashica
Gelse yeter fazla transfere gerek yok
2026 da Avrupa ligini kazansak ama ligde trabzon şampiyon olsa mutsuz olur muydunuz![]()
O 3'lü olamaz. Skor olarak çok kısır bir takım olur. 3'lünün biri mutlaka skora yatkın biri olmalı.O konuda da katılmıyorum mesela fred,torreria , paredes olabilir mesela ortasaha illa ki 10 numara olmak zorunda değil ve bunu city vs büyük takımlar böyle kullanıyor.