- 2 Temmuz 2011
- 137.843
- 58.759
- 5.488
Bazen durumu çok zorluyosun,tamam kardesMico yerine birini alalım ..Icardi rashica yeterli .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazen durumu çok zorluyosun,tamam kardesMico yerine birini alalım ..Icardi rashica yeterli .
KomediFred gibi üst düzey bir oyuncuyu begenmeyenler kimi istiyor acaba merak ediyorum nasıl bir hayal dünyaları var acaba
Milli takımda Hakan - Orkun - Salih ile oynandığında nasıl kısır takım izlediğimizi, oyuncuların üst üste bindiğinde hücum oyuncuların yanlış pozisyonlarda top alarak nasıl etkisiz kaldığını çabuk unutmuşuz. Milli takım kanatları da 2 ters ayaklı Kerem-Cengiz. Bizim de öyle. (Kerem-Zaniolo) Kapanan takımları asla açamazsın.
Bu bahsettiğin 3'lü saha içinde alan paylaşımlarında üst üste binmek dışında bir şey vadetmiyor. Sadece Torreira ve Fred ile de bunu yapabilirsin. Keza biz 2+3 oyun kurup Sergio'yu ileri atarak oyun kuran bir takımız. Bu sayede RCS istatistiklerinde açık ara fark yaptık.
10 dakikada bir aynı şeyi yazmayınız. Tamam.Mico yerine birini alalım ..Icardi rashica yeterli .
Valla Okan Buruk asla böyle bir takımla sahaya çıkmaz. Aykut Kocaman takımı bu.Hücumdayken ;
Muslera
Nellson-Apo
Torreria-
Paredes Fred
Boey Angelinho
Zaniolo Kerem
İcardi
Beklerin hucümcu olduğunu unutuyorsun geçen sene Boey çıkarken Kazımcan kalıyordu bu sene iki bekinde hucumcu olaya o yandan bak bu oyuncularla ister istemez taktiğin değişecek. Aykut ile alakası yok onların bekleri de defansif takılıyorlardı. 2 6 no ile oynuyordu maçlarda ben 3 8 numara diyorum. Oyuncular ataktayken ortasaha beklerin yerine kayacaklar top kayıplarında.Valla Okan Buruk asla böyle bir takımla sahaya çıkmaz. Aykut Kocaman takımı bu.
Millet 10 10 diyor da eldeki oyuncular ne olacak10 dakikada bir aynı şeyi yazmayınız. Tamam.
Bu çocuk ruh hastası. Zorunlu açıklama falan yazmış bide
Bizim farkımız var mı..