Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred gibi üst düzey bir oyuncuyu begenmeyenler kimi istiyor acaba merak ediyorum nasıl bir hayal dünyaları var acaba

Milli takımda Hakan - Orkun - Salih ile oynandığında nasıl kısır takım izlediğimizi, oyuncuların üst üste bindiğinde hücum oyuncuların yanlış pozisyonlarda top alarak nasıl etkisiz kaldığını çabuk unutmuşuz. Milli takım kanatları da 2 ters ayaklı Kerem-Cengiz. Bizim de öyle. (Kerem-Zaniolo) Kapanan takımları asla açamazsın.

Bu bahsettiğin 3'lü saha içinde alan paylaşımlarında üst üste binmek dışında bir şey vadetmiyor. Sadece Torreira ve Fred ile de bunu yapabilirsin. Keza biz 2+3 oyun kurup Sergio'yu ileri atarak oyun kuran bir takımız. Bu sayede RCS istatistiklerinde açık ara fark yaptık.

Hücumdayken ;

------------------ Muslera

--------------- Nellson-Apo

---------------- Torreria-
---- Paredes ------ ---------- Fred

-Boey -------- ------------ --------------- Angelinho

-------- --- Zaniolo Kerem----

---- ------- İcardi--------

hep paredes mi fred mi sorusu soruldu

peki yeni soru

fred mi djibril sow mu?

Millet Fred'e bok atıyo bizim ölüp bittiğimiz Torreiranın Arsenalda tutunamadığını unutuyo her ne hikmetse.O seviyelerde kimse kimseyi babasının hayrına 200-250 maç oynatmaz.Fredin temposu,dinamizmi Premier Ligin bile üstünde bizim mıy mıy oynanan ligde neler yapacağını hayal dahi edemiyorum.Okan hocanın pres odaklı geçiş oyununa da cuk oturacak bi adam.Set oyununda tabii ki bir Oliveira üreticiliği gösteremez ama hem tempolu olsun hem set oyunu olsun diyosanız gidip Bellinghamı falan alacaksınız.

Valla Okan Buruk asla böyle bir takımla sahaya çıkmaz. Aykut Kocaman takımı bu.
Beklerin hucümcu olduğunu unutuyorsun geçen sene Boey çıkarken Kazımcan kalıyordu bu sene iki bekinde hucumcu olaya o yandan bak bu oyuncularla ister istemez taktiğin değişecek. Aykut ile alakası yok onların bekleri de defansif takılıyorlardı. 2 6 no ile oynuyordu maçlarda ben 3 8 numara diyorum. Oyuncular ataktayken ortasaha beklerin yerine kayacaklar top kayıplarında.

Cher NDour adı geçtiğinde de çöp çekiliyordu adam Psg’ye gitti :)

IMG_3884.webp

Biraz nostalji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt