Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben o Zaha açıklaması sırasındaki FB odasının ciddi kısmını dinledim. Zaha açıklamasından önce konuşulanları aklınız almaz. Hele birkaç tane adam var ki aklınız durur.

Şunları duydum:

- Osai Boey'den iyi...
- Angelino defansı kötü olduğu için bizim defans dörtlüsü daha iyi.
- Icardi daha gelmedi. Bizim hücum hattımız daha iyi şu an.
- Becao Nelsson'dan iyi, ben istatistiklerine baktım.
- Torreira ile Crespo veya İsmail Yüksek arasında pek fark yok.

Yavaştan uyananlar da var aralarında gerçi. Planlamalarını sorgulamaya başlamışlar. İşte onu alırsak bu nerede oynayacak. Tadic'i orta sahaya çekersek orta sahaya kimi koyucaz, Syzmanski kulübe mi olacak. Oraya bunu alırsak yerli kimi oynatıcaz vs... plansız iş yaptıklarını anlamışlar...

zaha açıklandıktan sonra bizim kadroya çamur atanlar bir anda övmeye başladı orda koptum

Acayip bir gün oldu öyle böyle değil. :asd:
Ben gittiğimde hep böyle şeyler oluyor geçende torreira mertens gelmişti bu 1 haftada herkes gelebilir tetikte olunuz reis .d. bu arada fb spacedeyken mi kapa bildirdik zahayı yav öyle okudum öyle ise onun kaydını özelden atsana varsa sonra bakar gülerim eskimez o :ROFLMAO::hat::asd:

Ben gittiğimde hep böyle şeyler oluyor geçende torreira mertens gelmişti bu 1 haftada herkes gelebilir tetikte olunuz reis .d. bu arada fb spacedeyken mi kapa bildirdik zahayı yav öyle okudum öyle ise onun kaydını özelden atsana varsa sonra bakar gülerim eskimez o :ROFLMAO::hat::asd:
Youtube'da bir sayfa var tüm space odalarını kaydediyor ama Zaha açıklandığında spaces odası yoktu bi 10 dakika sonra gördüm. :asd:

Ağustos gelmeden kadroyu tamamlamak da büyük başarı hele ki bu seviye oyuncularla yapmak daha büyük başarı geçen sene oturmuş kadroya Angelino + Zaha hamlesi yapıyoruz. Nedense Rashica'da geleceğini düşünüyorum Okan hoca çok istiyordu vazgeçeceğini sanmıyorum hele ki 4-4-2 düşünüyorsak net olarak alınır. Norwich'e tok alıcıyı oynarsak da istediğimiz fiyata verirler.

Ortaya fantazi bi iddia atma şansım olsaydı keremi sattık derdim. Zahanın son 2 senesine baktım sol kanattan baska yerde oynamamış, en verimli olduğu yer de orası. Keremi zaten biliyoruz. 2sinden nasıl aynı anda yararlanacağız soru işareti, kerem türk olmasa satılır derdim talibi de çıkar ama kontenjan açısından sıkıntılı

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaha onlara gitse kesin 9+2 isterlerdi de şimdi 8+3 isterler hatta 7+4 imkanı olsa yaparlar o derece vurduk. :asd:
ifbnin yerliler leş
Bizim yerlilerimiz de iyi
Maşallah maşallah
Ama şu yabancılardan kimi keseceksin Allah aşkına şimdiden dert oldu
Neyse tek derdimiz bu olsun

ben fb space dinlerken öğrendim zaha'yı

o an efsaneydi

tam bir keriz edasıyla biri abi adamlar zahayı almış, almış dedi
1 dk boyunca anlayamadılar olayın ciddiyetini :asd:
ben dalga geçiyorlar sandım,

redondo'nun athletic-gs haberi sonrası zaha'nın abisi bizden para koparmak için haber yaptırmış dedikten 5dk sonra bizim KAP gelince bir anda zaha'yı çöp etmesi :asd:

transfer dediğin böyle olacak ya, sessiz sessiz.

Sol kanat kerem-zaha (rotasyona bakar mısın:D) sağ kanat barış-zaniolo, ofansif orta saha mertens(zaniolo), daha 8 alınacak ve 10 numaramız da zayıf kaldı bence. 2 baba transfere hala ihtiyaç var. Zaniolo ya da zahayı orada kullanmak verimi düşürmek olur, keremin teknik kapasitesi ve oyun bilgisi de 10 numaraya hiç uymaz

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 tane torreiramız olsa idi

dünyayı feth etmıstık

Geçen sene Torreira gelmez diye düşünürken bana onu andıran başka bir Uruguaylı Arambarri'yi istiyordum. Tabi kesmezdi şu aşamada bizi ama senin mesajı görünce bir bakayım dedim durumu ne, öyle veya böyle bir tane de çakma Torreira alabilir miyiz diye... Sakatlanmış, geçen sezon komple sakatmış maalesef :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt