- 3 Temmuz 2012
- 139.039
- 87.629
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk maç oynamaz ama 2. maç sahada olur.yarın oynar mı
Ben o Zaha açıklaması sırasındaki FB odasının ciddi kısmını dinledim. Zaha açıklamasından önce konuşulanları aklınız almaz. Hele birkaç tane adam var ki aklınız durur.
Şunları duydum:
- Osai Boey'den iyi...
- Angelino defansı kötü olduğu için bizim defans dörtlüsü daha iyi.
- Icardi daha gelmedi. Bizim hücum hattımız daha iyi şu an.
- Becao Nelsson'dan iyi, ben istatistiklerine baktım.
- Torreira ile Crespo veya İsmail Yüksek arasında pek fark yok.
Yavaştan uyananlar da var aralarında gerçi. Planlamalarını sorgulamaya başlamışlar. İşte onu alırsak bu nerede oynayacak. Tadic'i orta sahaya çekersek orta sahaya kimi koyucaz, Syzmanski kulübe mi olacak. Oraya bunu alırsak yerli kimi oynatıcaz vs... plansız iş yaptıklarını anlamışlar...
Ben gittiğimde hep böyle şeyler oluyor geçende torreira mertens gelmişti bu 1 haftada herkes gelebilir tetikte olunuz reis .d. bu arada fb spacedeyken mi kapa bildirdik zahayı yav öyle okudum öyle ise onun kaydını özelden atsana varsa sonra bakar gülerim eskimez oAcayip bir gün oldu öyle böyle değil.![]()

Youtube'da bir sayfa var tüm space odalarını kaydediyor ama Zaha açıklandığında spaces odası yoktu bi 10 dakika sonra gördüm.Ben gittiğimde hep böyle şeyler oluyor geçende torreira mertens gelmişti bu 1 haftada herkes gelebilir tetikte olunuz reis .d. bu arada fb spacedeyken mi kapa bildirdik zahayı yav öyle okudum öyle ise onun kaydını özelden atsana varsa sonra bakar gülerim eskimez o![]()

Zaha onlara gitse kesin 9+2 isterlerdi de şimdi 8+3 isterler hatta 7+4 imkanı olsa yaparlar o derece vurduk.Yabancı kuralı net bir şekilde 9+2 olmalı idi

ifbnin yerliler leşZaha onlara gitse kesin 9+2 isterlerdi de şimdi 8+3 isterler hatta 7+4 imkanı olsa yaparlar o derece vurduk.![]()

Mecbur yedekleri Oliveira, Dubois, Mertens, Bakambu, Rashica +1 yapacaz.ifbnin yerliler leş
Bizim yerlilerimiz de iyi
Maşallah maşallah
Ama şu yabancılardan kimi keseceksin Allah aşkına şimdiden dert oldu
Neyse tek derdimiz bu olsun
2 tane torreiramız olsa idi
dünyayı feth etmıstık
Bana Mertens gidecek yerine iyi bir adam alacaz gibi geliyorMecbur yedekleri Oliveira, Dubois, Mertens, Bakambu, Rashica +1 yapacaz.