Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enteresan bir kadro kuruldu 6 veya 8 alınacak görünen o fred de paul gibi isimler geçiyor orayada sağlam birisi geliyo şimdi asıl soru 3.yerli kim olacak.apo ve kerem kesin muslera yı yerli olarak hiç bir kaleci kesemez yaşı ilerlemiş olsa bile
sağ da boey var giderse dubois var ortada nelson var o da kalıcı gibi
ortada toreira yanına fred desek veya ona yakın bir isim
Solda zaha sağda zanilo on numara kerem
Forvet Icardi
Bu senaryoda 3.yerli yüzde 90 oranında kazımcan gibi gözüküyor sakatlanmassa tabiî bu benim tahminim. angelinho çok iyi sol bek ama takım bu haliyle bile çok ofansif takım düzeyinde eğer ilk 11 e angelinhoyuda eklersek kim yapacak defansı ağalar.
artı angelinhonun ikili mücadelelerde çok fazla girmemesi zaten en dikkat çeken eksiği.
Burada Kazım angelinho kıyası yapmıyorum. Şu anda bir gerçek var o da yerli kuralı
Kazımcan defolari olabilir ama angelinhoya oranla ikili mucadelerleden hiç kaçmayan bir oyuncu. Bence bu çocuk o formayı alır yerli kuralı değişmez ise tabi
zorunlulukta olacak gibi
Okan hocaya allah kolaylık versin kimi oynatsa veya oynatmasa sorun çıkaracak kalibrede topçular var.
Izleyelim görelim.

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan hoca 4-4-2 istiyorsa elimizde melomuz var Selçuk bulmalıyız prime zamanındaki halini

Kessie çözmek lazım ben bu adamı 30 yaşında sanıyordum 26 mış daha Torreira ile 5 sene domine ederler ligi

İşte maçta o hafıza oluşmuyor bence, Kerem’in ilk dokunuşuna en iyi ihtimalle vasat derim.

Barış da mesela geliştiriyor ama sınırlı, bir yerde tıkanacak. Fiziğini doğru kullanmayı öğrenmesi daha çok değer katıyor ona.

Bu biraz şey gibi, idmanda ya da maç öncesi herkes çatala asıyor ama maçta o 1-2 saniyede yapamıyorlar bunu.
Aslinda kerem cok akilli biri neden mac icinde strese giriyor top gelince anlamis degilim. Biraz sakin kalsa top kontrolü cok daha kolay olacak. Birazda kafa isi o olay. Aslinda o strese iki yildir taraftar da soktu onu cogu zaman haksiz elestiriyle. Neyse bu güzel gecen yildan sonra kendide rahatlamistir, artik level atlar.

Bence elinde ki hücumcu özellikleri bizimki gibi olan hiçbir takım 4-4-2 oynamaz daha doğrusu oynayamaz. Tabi fantezi peşinde değilse
Zaniolo yerine Rashica olsaydı bir prime selcuk ile 4 4 2 oynayabiliriz

Veya Zanioloya defans ogretirsen, ama o kolay degil

Zaha defans yapmasini bilen biri, 2 forvete koy Elmander tarz rol oynatmaya calis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt