Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mo Camara satışı sonrası Lamine’yi alıyormuş Monaco. Bekledikçe piyasa daralıyor farkında değiliz. Amrabat+8,5 almak lazım. Daha iyisini yapamayız bu saatten sonra

İzliyorum nette var mac.

Ama balon yorumum mactan bagimsiz. Ben balon oldugunu dusunuyorum herif 20 yasina kadar futsalciymis , salon topcusundan futbolcu mu olur allah askina , herifin altyapisi yok.
Riberyde 20 yaşına kadar inşaatta sivaciydi. Belli olmayabilir

20-30 milyon harciyorsak 10 milyona Lemina alınamaz mi yav sonra da 10 no için fırsat transferi beklerken yalandan İlkay düşse hayal senaryo gerçekleşir.

Plase Kohn satılsa daha net biri alınsa diyeceğim de ohoo daha düz ihtiyacı karşılayamayan yönetim olduğu için o beklentiye girmiyorum satılırsa muhtelemelen Jelert sağ bekte de Kaan oynar

*haber icerigindeki bold noktalar ayri bir basligi hak ediyor . gecen anketimsi bir baslik vardi mctominay mi wendel mi .gibi gibi .

*kafa karisikligi transfer haberi gibi gorunse de, burda kistas ; prototipimize en uygun ve en elzem olan tipoloji hangi isim bunu kanimca iyi etud ve ayirt etmek gerek . haber de ismi gecen 3 ismin de birbirinden alakasiz tipolojiler oldugunu isimleri bizle ilk ciktiginda nacizane vurgulamistim. ayni seyi haber de kismen okumak dejavu oldu . tekrarlamak gerekirse - oyun prototipimize en uygun isim olarak bold secimim - wendel.

goreceli elbette. kimi tempo vs icin digerini ister,uygun gorur.

saygi ve selamlar .
bende wendelciyim de 26 yaşında adama 25 mio istiyorlar be suat hocam. Real madrid bile bütçesini bu kadar zorlayarak transfer yapmıyor senelerdir.(kendi maddi ölçeğinde)

Erden başkanım olsa Fofana'yı elli kere almıştı. İş bilmez beceriksiz iki şahısı transferin başına koydu.

Manchester United, 4.2 Milyon sterlinlik bir teklif alması halinde Christian Eriksen'in bu yaz ayrılmasına izin verecek.

(@EPLworld)

Mo Camara satışı sonrası Lamine’yi alıyormuş Monaco. Bekledikçe piyasa daralıyor farkında değiliz. Amrabat+8,5 almak lazım. Daha iyisini yapamayız bu saatten sonra
amrabat da çok defansif yahu toreyra'yı maçtan önce dövüp tehdit etsek yine gol atamaz 0 gol 1 asistle sezon bitirir. Birde amrabat dan da skor gelmeyecek üzerine o zaman buyrun cenaze namazına. İcardo 50 gol atmalı bu sene.

amrabat da çok defansif yahu toreyra'yı maçtan önce dövüp tehdit etsek yine gol atamaz 0 gol 1 asistle sezon bitirir. Birde amrabat dan da skor gelmeyecek üzerine o zaman buyrun cenaze namazına. İcardo 50 gol atmalı bu sene.
torreira'ya ceza sahasina girme sansi hic tanimadik ki halbuki cok hizli ve agresif kosulari var gol de atti penalti da kazandi.

yani bunu hic dogru durust denemedik aslinda

torreira'ya ceza sahasina girme sansi hic tanimadik ki halbuki cok hizli ve agresif kosulari var gol de atti penalti da kazandi.

yani bunu hic dogru durust denemedik aslinda
üstad toreyra pozisyona giriyor girmiyor değil adam atamıyor gol atma meziyeti yok. On numara da oynatsan atamayacak.

napıyor acaba
meral-guven-sorusturma.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt