Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amrabat da çok defansif yahu toreyra'yı maçtan önce dövüp tehdit etsek yine gol atamaz 0 gol 1 asistle sezon bitirir. Birde amrabat dan da skor gelmeyecek üzerine o zaman buyrun cenaze namazına. İcardo 50 gol atmalı bu sene.
O yüzden bir tane de 8,5 diyorum aslında. Kafamdaki profil Amrabat-İlkay tarzı. 8,5’u ligde Mertens ile oynatırsın, Avrupa’da tek.

Şu kombinasyonları yaparsın sahada:

Torreira-Amrabat-Mertens
Torreira-Amrabat-İlkay
Torreira-İlkay-Mertens
Amrabat-İlkay-Mertens

Hem Mertens ile hem Mertens’siz oynayacak bir 8,5 lazım bize. Torreira-Amrabat ile tek defansif oynayabileceğimiz için Torreira’yı da dinlendirebiliriz falan.

bende wendelciyim de 26 yaşında adama 25 mio istiyorlar be suat hocam. Real madrid bile bütçesini bu kadar zorlayarak transfer yapmıyor senelerdir.(kendi maddi ölçeğinde)
sevgili ozan,

seninde belirttigin uzere - bende maddi konu dan dolayi kesin olmali baska yolu yok vs vb diyemiyorum... genelde kendisi ile ilgili yorumlarim da salt prototipimizle alakali kendisinin genel tipolojisine yorum getirmistim.

diger yandan, ismi ilk bizle ciktigindan bugune, ara ara detaylica kendisi ile ilgili nacizane mesajlar eklerken ; aradigimiz oyuncu nun kendisi oldugunu ozellikle vurgularken < - bu mesajlarim da ince nuans - > hocanin oynattigi oyun prototipine uygunluk konusunu kistas olarak aldigimdan mutevellit ; dogru tipoloji profilin wendel oldugunu , , , hatta anket baslikli konu da bi renkdasimiz fikrimi sordugunda > wendel mi - * mctominay mi ; yanitim wendel di.
* topla iliski ve fundamental nuanslar da yeterli bulmadigim bir tipoloji .

basa donersek - dedigim gibi ,maddi konudan bagimsiz bu dediklerim .

velhasil ; bir sekilde nokta atisi bir imza olmali . bariz oyunumuzu etkileyen bir acik var bildigin uzere .

saygi ve selamlar.

10 güne orta saha almazsak ağustos ortası sonrasi kimse iyi topcusunu vermez.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kovacic bize çok yakışır fredi almadık bari bunu alalım. Yaş ortalamamız artacak yine ama yapacak bişey yok. Seneye Mertens yerine genc adam bakarız dengeleriz.

GTkFYhTXwAACSDE

Erden bey olsaydı minimum kadro şuydu

Nando
Bissaka sançez alaba cucurella
Tominay toreira f.ruiz
Ziyech ikardi barış
Ya güldürme samet 😂

Bissaka 10m
Alaba çapraz bağları yırttı nereye alıyon
Cucurella 2028e kadar sözleşmesi var minimum 40m
Tominay 30m hadi ET etkisi 15 yaziyorum
Ruiz ET etkisi 20m yazdım

85m yapıyor alaba hariç ve ET etkisi koyup ucuz yazdığım için.

İnsanlarin aklıyla dalga gecme :)

üstad toreyra pozisyona giriyor girmiyor değil adam atamıyor gol atma meziyeti yok. On numara da oynatsan atamayacak.
kac tane pozisyona girdi de atamadi yani sut ceken ceza sahasina giren bir oyuncumuz degil bence buna firsati olmuyor gorev dagilimi sorumlulugu cok fazla
icardiden daha az ceza sahasinda bulusmustur , 8 numara olsun demiyorum ama yaninda defansif mezieytleri daha fazla olan bir oyuncu ile bence hucumda daha fazla etkin olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt