Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Michy yok üstad ama Sergio yolcu gibi onun yerine eklendiğinde 14 tam. Bir 8 no yabancı için yer yok o vakitte leo gider galiba
editledim 14+1 oluyor işte

yolcu kısımını geçelim KAP tarzı bir şey görmeden bugün şu an yabancılarımız bunlar.

15 totalde cicaldau dahil.

Cica nerede? kampında orda burda yok ? kontratlı oyuncunu ne yaptın şu an mesela ? Transfer olmadıysa niye ilgilenmiyor sportif ?

Şafak Malatya: "Beşiktaş, Freiburg'da oynayan sol bek Berkay Yılmaz
ve Augsburg'da oynayan 19 yaşındaki Mert Kömür ile ilgileniyor. Mert, merkez orta saha ve ön libero oynuyor. Beşiktaş bir veya birden fazla yerli transferi yapacak."

Emin belçikaya uçuyor. Çok önce satmışlardı daha yeni gönderiyorlar.

yolcu kısımını geçelim KAP tarzı bir şey görmeden bugün şu an yabancılarımız bunlar.

Cica nerede? kampında orda burda yok ? kontratlı oyuncunu ne yaptın şu an mesela ? Transfer olmadıysa niye ilgilenmiyor sportif ?
giphy.gif

hatip var
msauf mı ne o var
cenk var
simitçi atadılar en son

e bunların başında transferlere nokta koyan başkan var ..

hadi üsttekilerin 2 si güya ortasaha işine bakıyor...güya yani. Diğerleride yollanacaklar ile ilgilense bari.

ne halt olup bittiği belli değil. geçen sene kampta hoca ile sportif başkanla beraber epey içiçeydi.. şimdi kim napar belli değil.

hatip var
msauf mı ne o var
cenk var
simitçi atadılar en son

e bunların başında transferlere nokta koyan başkan var ..

hadi üsttekilerin 2 si güya ortasaha işine bakıyor...güya yani. Diğerleride yollanacaklar ile ilgilense bari.

ne halt olup bittiği belli değil. geçen sene kampta hoca ile sportif başkanla beraber epey içiçeydi.. şimdi kim napar belli değil.
Haklısın üstad, kulüp rastgele şuan galiba :asd:

Aklı başında yönetim

1. Muslera yerine 1 sene sonrasını düşünüp 22-26 yaşları arasında bir yabancı kaleciye alıp 1 sene kiraya verirdi.

2. Mertens’in bu sene düşeceğini düşünerek en az onun seviyesine yakın bir yabancı hücum oyuncusunu daha kadroya katardı.

3. Sağ beki 1 Temmuz’a indirir ya da Aan Bissaka’yı kadrosuna katmış olurdu. (5-6 milyon)

4. Teklifler doğruysa Köhnü çift haneye satıp Locko’yu 3-4 ekler kadrosuna katardı. (13-14 milyon)

5. Orta saha için gidip kapısında yatıp Hojbjerg’i ikna edip imzalardı (15 Milyon)

6. Yine orta sahaya Camara tarzı bir Scout hamlesi yapardı (12-13 milyon)

7. Kerem’i satacaksa gidip Oğuz’u alırdı.
(Satmayacaksa iptal bu madde)

Emini de göndermisler, ordan burdan 3-5 toplayarak transfer yapiyorlar

Durmasin paralar nerde?
bende çok şüphe uyandıran bir konu var...

bu kemerburgazda ilk başlayan firma gitti battı deniyordu - o zamandan bu zamana nakit parayla bir şeyler yürütülüyordu. çim saha vs hızlandırılmıştı hatta seçim öncesi dakika başı kemerbugraz dı gündem.

florya yetkisi alındı 1 kere kemerburgaz cümlesi çıkmadı yönetimden

acaba bu süreçte nakit paraları oraya mı gömdüler ? (tabii aynı meblağlar etmezde) genede cebinden 3 veren 4-5 mi aldı sonrasında kasadan nedir ?

Emin haberi çıktığına göre orta saha yakında gelir malum peşinat olmadan transfer yapamıyoruz.

Sağ Bek
Sol Bek
8 Numara
10 Numara

Takıma kemik kadrodan kimsenin ayrılmadığı durumda bile 4 oyuncu gerekiyor.

Kale, stoper, 6 numara, kanat ve forvet bölgelerinde yeterli sayıda alternatif oyuncularımız var.

Günay yeterli.

Stoperde geçen seneye göre artı Metehan var.

6 numarada Kaan, Berkan ve lazım olursa Sanchez var.

Takımda 5 tane kanat oyuncusu var.

Forvete Icardi ve Batshuayi'den sonra kanatlardan ekleme olabilir. Zaha ve Barış var.

İlk başta belirtittiğim 4 mevkiye transfer yapılmazsa yandık demektir. Bu yönetim haftaya lig başlayacakken 4 transferi nasıl yapacak merak ediyorum.

Orta sahanın haricinde

Ligler basladiktan sonra 2 veya 3 transfer daha bekliyorum.

Forvet ve yerli solbek

Gecen hafta - Dursun Özbek aciklama yapiyor "Sag bek yakinda aciklanacak" diye. Ardindan bir kac saat sonra Tete satiliyor. Yine bir kac Saat sonra Jelert aciklaniyor.

Bu Hafta - Dursun Özbek aciklama yapiyor "8 numara yakinda aciklanacak" diye. Emin Bayram satiliyor...

Adam hayalet ünvanını boş yere mi aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt