- 20 Ağustos 2009
- 18.374
- 24.232
- 2.973
Haluklar iş bir yere gelmeden isim vermeyeceğiz demişti boş yapmasınlar o sebeple.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baks tu baks istiyom arkadas
Cumartesi menüde ne var sordum beni iplemiyon reis, üzme beniBi boktan anlamiyor üstad bu tarz konularda chat gpt
Wendel'de sıkıntı paranın nakit istenmesiydi sanki. Manu 20 milyona taksitle verirse Tomminay'i oluru var en son 25'e düştüler diye haber vardı ama bence gereksiz pahalı bir oyuncu almış oluruz. İyi oyuncu ama o paraları vermem kendisine.30 diyorlardı en son knk, Wendel pahalı diye alamıyorsak Scott hiç olmaz ki![]()
Kedi uzanamadığı ciğere pis der.Ya Rabiot beğenilmiyor. Orta sahasında Oliviera olan taraftara bak Rabiot beğenmiyor. Ne bekliyorsunuz Rodri falan mı ?
Mc Tominay da başka 1 kulübe giderbüyük ihtimalle.Boşa uğraş bu isimler.Transfer görüşmesi yapıyolar gibi gözüküyo bizim yönetim..
19 HaziranBu yaz 19 temmuz 2024Ekli dosyayı görüntüle 254792fred dönmüş ama yine sakatlanmisti subat gibiEkli dosyayı görüntüle 254793
2024dür o30 Temmuz 2014 yani bugüne kadar hiçbir orta saha için 15+ teklif verdiğimizi düşünmüyorum.
Gözüm yanlış görmüş ay çok sorrry19 Haziran
Hayır, overrated olmayan herhangibir ortasahaYa Rabiot beğenilmiyor. Orta sahasında Oliviera olan taraftara bak Rabiot beğenmiyor. Ne bekliyorsunuz Rodri falan mı ?
Konus reis konussssssssAslında transferde fazla para olsa 6 Numara'ya Oscar Zambrano'yu alıp kiralamak güzel olurdu da daha 8 Numara alamıyoz.Torreira'nın olası satışı yerine adamı hazırlardık..
Torreirayi niye satıyoruz lan şimdiAslında transferde fazla para olsa 6 Numara'ya Oscar Zambrano'yu alıp kiralamak güzel olurdu da daha 8 Numara alamıyoz.Torreira'nın olası satışı yerine adamı hazırlardık..
Alamayız@Murat Durmaz ım poschu alamazmıyız