Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.286
- 58.428
- 3.383
Herseye sessiz kalın zaten. Ne zaman hak savundunuz ki.
2 cümle kurabilecek kabiliyete sahipler sanki de sessiz kalacaklarmış ya

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herseye sessiz kalın zaten. Ne zaman hak savundunuz ki.

Salla lukici de fulhamin almaması zinciriyle biraz kazıklanarakda olsa tominayı alalımSmith rowe aldı adamlar, tominayı da alırlarsa biz de onlardan lukici alalım

O zaman scout 20 25 aralığında birini bulmuş olsuntominay falan alamaz bu yönetim
Üyelere not: Küfür iması yasaktır.
lille daha şanslıBu arada Fb şanslı 1 takım Lille bu sezon çok kolay 1 takım demeyecem de elenebirliği yüksek ihtimal takımlardan diyecem.Hocaları iyi değil ve transferlerde iyi değiller şu anda..
2015-2017 erasına tekrar dönmemiz bu vesileyle galiz küfürler ettigimiz bir döneme hosbulduk maalesef ahbert
Ic guzellik diye bisey var ama
Brüt maaştan tam olarak ne kastettiğini bilmiyorum da (normalde her zaman net yattığı için) vergi matrahında kademe atladıysan, yani bir önceki çalıştığın kuruma olan toplam maliyetin kademe atlattıysa gelir vergisi de ona göre daha yüksek bir yüzdeyle hesaplanır ve düşükten alırsın diye tahmin ediyorum. Sıfırdan girmişsin gibi olması mantıklı gelmedi.Bu yıl ocak’tan temmuz’a kadar net maaş aldım, şimdi brüt maaş veren bir şirkete geçeceğim, ağustos’tan itibaren farklı bir yerde çalışacağım yani, bankaya yatacak net maaş sanki ocak’ta girmişim gibi sıfırdan en yüksekten mi yatacak, yoksa yıl sonuna yaklaştığımız için düşükten mi yatacak?
Soru bu üstad
dursun özbek: konuşursam pis konuşurum ama konuşamıyorum2 cümle kurabilecek kabiliyete sahipler sanki de sessiz kalacaklarmış ya![]()
o zaman kimse "fenerbahçe" de yazmasın foruma... ima değil küfrün, şirkin; şeytanın ta kendisi bu kelime...Üyelere not: Küfür iması yasaktır.
![]()
Sana bu sene sampiyon olma ihtimalimizin yuksek oldugunu ve trabzonun 2 sene boyunca rakibimiz olabilceğini söylesem2015-2017 erasına tekrar dönmemiz bu vesileyle galiz küfürler ettigimiz bir döneme hosbulduk maalesef ahbert