- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
O sibel canı evden kovan tanju korelpıcak da hayri cund oluyor gibi, ne dersin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O sibel canı evden kovan tanju korelpıcak da hayri cund oluyor gibi, ne dersin?
direkt engelledim. dursun'u %1 savunan, erden timur'a %1 sallayanı affetmem. sabaha kadar cevap yaz. fikrin önemli değil.
Ben alınmadılar mı diyorum yav. Kendi mi gitti? 5 milyonu da kendi cebinden ödedi yani? Hani şu bedavaya alıp bir kaç ay sonra 5 milyona gönderdiğimiz Bakambu? Neyse sana İbolarla başarılar, yaptığın muhalefet olmak veya eleştirmek değil bu arada. Saçmalamak benim gözümde.Gayet de kendisi doneminde alinmis iki oyuncu verdim. Biri futbolcu degil digeri de gobekli. Bakambi kendisi gitti bu arada sattigimizi falan dusunmedin umarim![]()
Ben burak elması seviyordum bilyo musuncokta umrumda, sen kimsin yaf hehe![]()
Olacak yakında inşallahTominay’da zerre ilerleme yoktur tamamen Haluk üfürmesi. Manchester taraftarı da Türk basınını kaynak gösterip dalga geçiyor zaten. Dış basın kaynaklı hiçbir şey yok
Ben alınmadılar mı diyorum yav. Kendi mi gitti? 5 milyonu da kendi cebinden ödedi yani? Hani şu bedavaya alıp bir kaç ay sonra 5 milyona gönderdiğimiz Bakambu? Neyse sana İbolarla başarılar, yaptığın muhalefet olmak veya eleştirmek değil bu arada. Saçmalamak benim gözümde.
Bu arada sormamın mahsuru yoksa senin eski üyelik adın neydi?
Bu gentli bir topcu var faslı bilal ona 20 istiyorlardi mesela bunada en az 20-25 isterler muhtemelenLuzern alt yapisinin urunu.
İsvicre
Ben burak elması seviyordum bilyo musun
Ben aysali da seviyodum abi ama fatih hocayı daha çok seviyorum.okan hocayı hala sevemedim,zorluyom ama olmuyo bi türlüSasirmam
Free agent ve leş maaşlı oyuncuları almaktan vazgeçmedikçe bu borç batağından çıkamayız. Zaha’ya, Tete’ye,Sergio’ya maaş yetiştireceğiz diye bonservis parası bulamayız. Bizim sıkıntımız bu kadro mühendisliğini yanlış kişilerle yapıyor olmamız. Erden Timur’un işi değil ki bu. Diğer sıkıntı hocanın da bu konuda çok kötü olması. Biz nasıl doğru kadro mühendisliği yapacağız? Bunun mantıklı bir yolu olmalı.Gayet de kendisi doneminde alinmis iki oyuncu verdim. Biri futbolcu degil digeri de gobekli. Bakambi kendisi gitti bu arada sattigimizi falan dusunmedin umarim![]()
Ben aysali da seviyodum abi ama fatih hocayı daha çok seviyorum.okan hocayı hala sevemedim,zorluyom ama olmuyo bi türlü
Evet ben herkesi severim geneldeBu da olabilir, senin bakis acin
PuffLokal Napoli kaynakları Cajuste’yi istediğimizi yazmış. Oyuncu ikna olmamış tabi, PL’den gelecek teklifleri bekliyormuş
Messi de kariyersiz bulent korkmaz da Maldini de vbKariyerli dedigin adam Manchester United altyapisindanSadece bu klupte ve ligde (gencl/alt) oynamis. Bir de Iskocya milli takimi. Tamam, iyi oyuncu falan ama kariyer vs... olmamis.