Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tominay’da zerre ilerleme yoktur tamamen Haluk üfürmesi. Manchester taraftarı da Türk basınını kaynak gösterip dalga geçiyor zaten. Dış basın kaynaklı hiçbir şey yok

Gayet de kendisi doneminde alinmis iki oyuncu verdim. Biri futbolcu degil digeri de gobekli. Bakambi kendisi gitti bu arada sattigimizi falan dusunmedin umarim :)
Ben alınmadılar mı diyorum yav. Kendi mi gitti? 5 milyonu da kendi cebinden ödedi yani? Hani şu bedavaya alıp bir kaç ay sonra 5 milyona gönderdiğimiz Bakambu? Neyse sana İbolarla başarılar, yaptığın muhalefet olmak veya eleştirmek değil bu arada. Saçmalamak benim gözümde.

Bu arada sormamın mahsuru yoksa senin eski üyelik adın neydi?

Ben alınmadılar mı diyorum yav. Kendi mi gitti? 5 milyonu da kendi cebinden ödedi yani? Hani şu bedavaya alıp bir kaç ay sonra 5 milyona gönderdiğimiz Bakambu? Neyse sana İbolarla başarılar, yaptığın muhalefet olmak veya eleştirmek değil bu arada. Saçmalamak benim gözümde.

Bu arada sormamın mahsuru yoksa senin eski üyelik adın neydi?

Son soruna cevap vermiyorum.

Ondan once, Ibrahim ile basarilar demissin, ben yonetimde ya da kongrede uye degiulim ben secmedim. Birini onaylamamak demek digerini desteklemek degil, ya da tem tersi. Birini elestirirken digerinin yaptigi yanlislari konusmuyorsan asil sana basarilar arkadas. Bombos bir bakis acisi, X desteklemiyorsan, Y'cisin :) hayir degilim.

Bakambu'yu biz gondermedik ya da piyasaya cikarip satmadik. Kendisi gitti, gitmeyi tercih etti. Kendisi ayarladi hatta (menajeri diyelim) bizde onay verdik ki cok normal, bunu Erden'e mal etmek cok komik bak en hafif tabiriyle komik. Kendi gitti dedigimde "cebinden mi odedi" diye yazana ne desem bos :)

Gayet de kendisi doneminde alinmis iki oyuncu verdim. Biri futbolcu degil digeri de gobekli. Bakambi kendisi gitti bu arada sattigimizi falan dusunmedin umarim :)
Free agent ve leş maaşlı oyuncuları almaktan vazgeçmedikçe bu borç batağından çıkamayız. Zaha’ya, Tete’ye,Sergio’ya maaş yetiştireceğiz diye bonservis parası bulamayız. Bizim sıkıntımız bu kadro mühendisliğini yanlış kişilerle yapıyor olmamız. Erden Timur’un işi değil ki bu. Diğer sıkıntı hocanın da bu konuda çok kötü olması. Biz nasıl doğru kadro mühendisliği yapacağız? Bunun mantıklı bir yolu olmalı.

Mc tominay +cajuste kiralık ve yusuf demir giderse eriksen please

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt