Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arayın melo yu aradığınız tipi söyleyin size adam önersin brezilyadan kiralık +satın alma opsiyonlu bitsin gitsin bu çile

Temizinden 1 ayı yok gibi fredin. Unitedda grip olmayan adam şikecilerde kroniğe döndü :asd:
Hatırladığım kadarıyla fbye gelmeden de sanki sakatlık problemi oluyodu bunun. İsmi bizle geçerken burda yazılıyodu diye hatırlıyorum. Neyse son tahlilde bunlar yeni bir orta saha almazlar umarum

Kimse gelmeyecekse Tomi'ye hayır demek salaklık olur. Tek sorun 25 milyonlara çok iyi gençler bulunabilirdi.
Bir de şu muhasebeciligi bırakın. Piyasa artık 20 - 30

Fenerbahçe, Fred’in sağ diz iç yan bağında hasar tespit edildiğini açıkladı.

Yine her OS ye sulanacak serefsizler
Bunlarda biraz akıl varsa satarlar bunu. Sezonun yarısını sakat geçirecek gene, transfer tahtası açıkken sakatlanması kötü oldu. Bizimle adı geçen herkese gene sulanacaklar, özellikle rabiot hamlesi bekliyorum bunlardan

Bunlarda biraz akıl varsa satarlar bunu. Sezonun yarısını sakat geçirecek gene, transfer tahtası açıkken sakatlanması kötü oldu. Bizimle adı geçen herkese gene sulanacaklar, özellikle rabiot hamlesi bekliyorum bunlardan
Mou zaten tutmuyor Fred'i. Manu'dan olaylılar. En başta kendi gitmesini ister. Ama Fred 5 milyonu bırakıp gitmez, üstelik taraftar seviyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt