Ugur Karaca
Tecrübeli Üye
- 31 Mayıs 2010
- 5.044
- 2.902
- 1.748
Arayın melo yu aradığınız tipi söyleyin size adam önersin brezilyadan kiralık +satın alma opsiyonlu bitsin gitsin bu çile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hagi'yi de arayalım bize romanya'dan 10 numara önersin.Arayın melo yu aradığınız tipi söyleyin size adam önersin brezilyadan kiralık +satın alma opsiyonlu bitsin gitsin bu çile

Hatırladığım kadarıyla fbye gelmeden de sanki sakatlık problemi oluyodu bunun. İsmi bizle geçerken burda yazılıyodu diye hatırlıyorum. Neyse son tahlilde bunlar yeni bir orta saha almazlar umarumTemizinden 1 ayı yok gibi fredin. Unitedda grip olmayan adam şikecilerde kroniğe döndü![]()
Hele de bizle ismi geçen birini, mctominayı falan alırlarsa dursunun evini otelini ateşe verirlerBakin izleyin febe bizden önce OS alacak
Bunlarda biraz akıl varsa satarlar bunu. Sezonun yarısını sakat geçirecek gene, transfer tahtası açıkken sakatlanması kötü oldu. Bizimle adı geçen herkese gene sulanacaklar, özellikle rabiot hamlesi bekliyorum bunlardanFenerbahçe, Fred’in sağ diz iç yan bağında hasar tespit edildiğini açıkladı.
Yine her OS ye sulanacak serefsizler
Mou zaten tutmuyor Fred'i. Manu'dan olaylılar. En başta kendi gitmesini ister. Ama Fred 5 milyonu bırakıp gitmez, üstelik taraftar seviyor.Bunlarda biraz akıl varsa satarlar bunu. Sezonun yarısını sakat geçirecek gene, transfer tahtası açıkken sakatlanması kötü oldu. Bizimle adı geçen herkese gene sulanacaklar, özellikle rabiot hamlesi bekliyorum bunlardan
transfer sezonu başında kovacici isterken yüzsüzlük seviyemiz ;
transfer sezonu başında kovacici isterken yüzsüzlük seviyemiz ;
Temizinden 2-3 ay yok gibiFenerbahçe, Fred’in sağ diz iç yan bağında hasar tespit edildiğini açıkladı.
Yine her OS ye sulanacak serefsizler