- 31 Ağustos 2021
- 69.333
- 49.638
- 3.258
hmm olabilir - ama ne bileyim garip yav sol tarafta harf ya da figürümsü bir kasıntı var - eskisinden daha iyi duruyordalale gibi
dersten sıkılınca deftere çizilen anlamsız şeylere benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hmm olabilir - ama ne bileyim garip yav sol tarafta harf ya da figürümsü bir kasıntı var - eskisinden daha iyi duruyordalale gibi
Hahahahah ne yalan söylesem doğru bir tespit kardeşim normalde sadece okuyorum transfer döneminde bazen dayanamayıp yazıyorum. Zaniolo konusunda sen haklısın bu arada me kadar yetenekli ve üst sınırı çok yüksek olsa da mental anlamda sıkıntılı oyuncu haklısın yani ben yanıldım ama rashica gelmediğide iyi oldu sende onu istiyordun herşeyde bir hayır varmışadam her sene geliyor 2 hafta saçma sapan konuşup atarlanıp gidiyor ya acayip char![]()
muhtemelen davinson zaten hic gelmeyecek, satılmıştır ya da satılacaktır. Ortasaha almadan acıklamak istememişlerdir. Yoksa lig başlayacak hala ne tatili yapacak.3 güne sonunda kupa olan maça çıkacağız
en iyi stoperimiz tatil modda hala. Herkese Okan hoca gibi patron nasip olsun, ekstra izin günleri garanti.
sağ bekimiz idmanda bireysel mi takımla mı çalışıyor - daha süre alamdı falan
%99 kaan ayhan oynayacak heralde.
ben anlam veremiyorum, insan FM oynarken bile trasnfer yapsa ertesi gün koyar heyecanla. şunu gerçeğini yaşanıyor ama oynamayacak diye bakıyoruz. çok garip ya
"Biraz ağrıları oldu , riske etmedik" cümlesi loading...
Erden Timur zamanı da bu tarz iletişimde ciddi sıkıntı vardı. Erden Timur'dan bağımsız bu anlamda iletişimde kötüyüz Zaha, İcardi sakatlık zamanları ilk aklıma gelenler.kim ilgilenecek bunlarla. erden timur gitti 2 haftada ahıra döndü ortalık. bi tane sözde başkan var orda kulübü yönetmeyi bilmiyor, vitesi boşa almışız kulüp kendi kendine gidiyor.
davinson ligin 2. devresine yetişir mi acaba
muhtemelen davinson zaten hic gelmeyecek, satılmıştır ya da satılacaktır. Ortasaha almadan acıklamak istememişlerdir. Yoksa lig başlayacak hala ne tatili yapacak.
Milli takımda oynayan oyuncuların belirli bir hakları var o haklarını isterlerse kullanırlar isterlerse de kullanmayıp erken katılabilirler.muhtemelen davinson zaten hic gelmeyecek, satılmıştır ya da satılacaktır. Ortasaha almadan acıklamak istememişlerdir. Yoksa lig başlayacak hala ne tatili yapacak.
para değil akıl transferi cümlesinin vücut bulmuş kolpalığı bu heriwBir çırpıda aklıma gelen emojiler:
![]()
bu böyleysede Okan Buruk bu duruma nasıl OK olabilirmuhtemelen davinson zaten hic gelmeyecek, satılmıştır ya da satılacaktır. Ortasaha almadan acıklamak istememişlerdir. Yoksa lig başlayacak hala ne tatili yapacak.
heh işte bunlar olmadığında işkilleniyorumBir çırpıda aklıma gelen emojiler:
![]()
müthiş bir ikilemdeyim.süper kupayı alırsak bizim kutlamalar başa sarar dursun ve avaneleri kasıma kadar da onu kutlar gibi
Şöyle asılsız iddiaları da bırakalım. Gelince ne yapacaksın mesela. Arjantin milli takımının hiçbir oyuncusu kamplarına katılmadı. Bir tek Rios’u çıkarttılar, o da ligleri devam ettiği içinmuhtemelen davinson zaten hic gelmeyecek, satılmıştır ya da satılacaktır. Ortasaha almadan acıklamak istememişlerdir. Yoksa lig başlayacak hala ne tatili yapacak.
Bunlar gazeteci değil hepsi karaktersiz.
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi