Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 güne sonunda kupa olan maça çıkacağız

en iyi stoperimiz tatil modda hala. Herkese Okan hoca gibi patron nasip olsun, ekstra izin günleri garanti.
sağ bekimiz idmanda bireysel mi takımla mı çalışıyor - daha süre alamdı falan

%99 kaan ayhan oynayacak heralde.

ben anlam veremiyorum, insan FM oynarken bile trasnfer yapsa ertesi gün koyar heyecanla. şunu gerçeğini yaşanıyor ama oynamayacak diye bakıyoruz. çok garip ya

"Biraz ağrıları oldu , riske etmedik" cümlesi loading...

adam her sene geliyor 2 hafta saçma sapan konuşup atarlanıp gidiyor ya acayip char :asd:
Hahahahah ne yalan söylesem doğru bir tespit kardeşim normalde sadece okuyorum transfer döneminde bazen dayanamayıp yazıyorum. Zaniolo konusunda sen haklısın bu arada me kadar yetenekli ve üst sınırı çok yüksek olsa da mental anlamda sıkıntılı oyuncu haklısın yani ben yanıldım ama rashica gelmediğide iyi oldu sende onu istiyordun herşeyde bir hayır varmış

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulüp sosyal medya hesaplarında onlarca fotoğraf varken idmana çıkan yeni transfer Jelert’i çekmeyip sakat dedikodusu çıkaran sosyal medya ekibi de ayrı bir vaka

ANK yasaklansa mı cidden ya - yönetim koruma mekanizması resmen (harbi paylaşmayalım şu adama etkileşimi vermeyelim 1 tane bile )

Eylül beklemeyi güzellemek ne demek ya bütçe ve 1.5 ay geçmiş trasnfer döneminde

Yarın Perşembe, hafta sonuna kadar kendilerini sağ salim atabilmek için açıklama bekliyorum kendilerinden yine

3 güne sonunda kupa olan maça çıkacağız

en iyi stoperimiz tatil modda hala. Herkese Okan hoca gibi patron nasip olsun, ekstra izin günleri garanti.
sağ bekimiz idmanda bireysel mi takımla mı çalışıyor - daha süre alamdı falan

%99 kaan ayhan oynayacak heralde.

ben anlam veremiyorum, insan FM oynarken bile trasnfer yapsa ertesi gün koyar heyecanla. şunu gerçeğini yaşanıyor ama oynamayacak diye bakıyoruz. çok garip ya

"Biraz ağrıları oldu , riske etmedik" cümlesi loading...
muhtemelen davinson zaten hic gelmeyecek, satılmıştır ya da satılacaktır. Ortasaha almadan acıklamak istememişlerdir. Yoksa lig başlayacak hala ne tatili yapacak.

kim ilgilenecek bunlarla. erden timur gitti 2 haftada ahıra döndü ortalık. bi tane sözde başkan var orda kulübü yönetmeyi bilmiyor, vitesi boşa almışız kulüp kendi kendine gidiyor.
Erden Timur zamanı da bu tarz iletişimde ciddi sıkıntı vardı. Erden Timur'dan bağımsız bu anlamda iletişimde kötüyüz Zaha, İcardi sakatlık zamanları ilk aklıma gelenler.

muhtemelen davinson zaten hic gelmeyecek, satılmıştır ya da satılacaktır. Ortasaha almadan acıklamak istememişlerdir. Yoksa lig başlayacak hala ne tatili yapacak.
Milli takımda oynayan oyuncuların belirli bir hakları var o haklarını isterlerse kullanırlar isterlerse de kullanmayıp erken katılabilirler.

GT1nfk3WsAEYPZD
Bir çırpıda aklıma gelen emojiler:

🟡🔴

✅

🔥

❌

bu böyleysede Okan Buruk bu duruma nasıl OK olabilir

gün gelince ilk o hedef olacak.

Eh yuh artık. Ali Koç arayınca da söyleyin tüm kulüp bilgilerini de tam olsun.

süper kupayı alırsak bizim kutlamalar başa sarar dursun ve avaneleri kasıma kadar da onu kutlar gibi
müthiş bir ikilemdeyim.

bir yanım "süper kupa maçında tjk'den 5 yiyip, durmasın'ın döve döve kovulmasını" istiyor.

diğer yanım gs'a kıyamıyor.

ne yapacağımı bilemedim.

hayır bjk'den 10 yesek bile "istifa edemeyecek" karakter var bu durmasın'da.

Şöyle asılsız iddiaları da bırakalım. Gelince ne yapacaksın mesela. Arjantin milli takımının hiçbir oyuncusu kamplarına katılmadı. Bir tek Rios’u çıkarttılar, o da ligleri devam ettiği için

Bunlar gazeteci değil hepsi karaktersiz.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetimi bu kadar savunmak zoruna mısınız? Bunlar gibi çok fazla haberci var yönetimin emrine bağlı

Eylül ayına kadar bekleyin sonra Ndombele vol.2 yaşatın bize de bakın bakalım sinirleriyle oynadığınız bu taraftar o koltukta rahatça oturmanıza müsade ediyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt