Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. heriflerin paraya çok ihtiyacı yok.
2.Herifin globalde oyuncuya ızdırap çektirmeyi umursamıyor.Oyuncu olsam uzun sözleşme yapmam bu takımla.
paraya ihtiyaçları olmaz olur mu ya

paraya herkesin ihtiyacı var neredeyse

ızdırap çektirmeyi gerçekten hiç umursamaydı geçen sezon kiralık bize gelmezdi. adamla papaz olmaya gerek yok sadece iyi niyetli şekilde pazarlık etmesini sağlayacak ortam oluşabilirdi

neyse bu konuda uzun konuşmak istemiyom kimsenin keyfine limon sıkmak istemem sonuçta Osimhen'i alıyoz bir hissimi paylaştım sadece

Böyle bi zararına satışın gerçekleşme ihtimali Hatipoğlu'nun bıyık telleri arasında gizli.

Yönetime bakarak söylüyorum bunları. Özetle Hatipson'un olduğu yönetimden her türlü şeyi bekliyorum.
Osi’yi alsan min gideceği rakam 100 olur

maaşını ise avrupa’da bizden başka veren çıkmaz.

Hatip kim ya, zorlama bir kolpa olmuş.

Valla arkadaşlar ben Osi'yi 40'a satalım demedim, yönetici ben değilim. Ama şunu söylüyorum; Liverpool geldi 40 teklif etti, bizimkiler pazarlığa oturdu 50'ye çıktık.

Osimhen de dedi ki ben gitmek istiyorum, 2 sene Galatasaray'da oynadım, size hizmet ettim. İzin verin gideyim. Bence gider. Bence bunlar çok önceden konuşuldu bile. Kendisine büyük bir kulüpten bir teklif gelir ve Osi gitmek isterse kendisine bence her türlü kolaylığı sağlayacağız.
Bugün Galatasaray'ın 75m€ verip aldığını gören Liverpool kapıyı 40 ile çalmaz zaten. Öyle bir ticaret şekli yok, olamaz da. Hiçbir akla mantığa sığmayacağı için Liverpool ya da herhangi bir takımdan öyle absürt bir teklif gelmez. Benceden, senceden öte bir durum şu varsayımda bulunmak.

Arkadaşlar, herkes niye ideal olandan bahsediyor Osimhen satış konusunda.

Osimhen'i niye 25 milyon zararına satalım ki diyorsunuz.

Geçen sene alınan ve defedilmeye çalışılan oyunculardan kaç milyon euro kazık girecek bi hesaplayalım.

Ya siz yönetimdeki basiretsizlerin farkında değil misiniz

bunun sebebi kulüpler değil tamamen kazanılan para

90ların sonunda inter istediği oyuncuya parayı basar alırdı

şimdi para premier lig ve realde o yüzden rahatlar
Para tabi de İtalyanlar futbolun her alanında çok tehlikeliler maçı kazanalim da nasıl kazanırsak kazanalım derler.Zararina kolay kolay oyuncu satmazlar.Maddiyatla büyük oranda alakalı olsa da kulüp yönetiminde de direk net adamlar.

Tamamda napalim biz Napoli sahibini biliyoruz az cok, bu adamla pazarliga oturan hep ayni sureci yasiyor. Orasi oyle diye bizde de oyle olsa keske diye istemek farkli, realite farkli. O adamla pazarlik zor yanasmiyor iste. Napoli'yi birazcik taniyan herkes ayni seyi soyluyordu, alacaksak oyuncuyu buna hazirlikli olacaktilar.

Keskelerle dunya donseydi zaten hersey farkli olurdu.
Ayrica Sporting Gyokeres icin 20 milyon bonservis ödemiş, Napoli ise Osimhen icin 70 milyon.

Arkadaşlar, herkes niye ideal olandan bahsediyor Osimhen satış konusunda.

Osimhen'i niye 25 milyon zararına satalım ki diyorsunuz.

Geçen sene alınan ve defedilmeye çalışılan oyunculardan kaç milyon euro kazık girecek bi hesaplayalım.

Ya siz yönetimdeki basiretsizlerin farkında değil misiniz
Dostum adamı neden sattın cidden herşey okey teminat bonservis geldi oynadı herşey bitti satışı mi kaldı şuan iki paket mandal + maşrapaya saticaz osimheni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt