Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.417
- 101.624
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Et üstad sansür uygulaması var ***** çıkıyorNapoli başkanına küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. Bu kadarı da fazla.
Diger transferler yapilsa her turlu beklenir zaten osimhen. Ama bunlar her firsatta öncelik osi ve kaleci. Osi olmazsa planlama degisecek falan diyor. Ozaman osimheni daha dogrusu napoliyi fazla bekleyemeyiz malesefOsimhen işi uzun sürecek belliki diğer transferleri bitirelim bu arada
Morata + 10 m euro tamamdır daha fazlası olmaz zaten.Maignan gelecek bence de, Morata da Como vs bişiler de alışverişin bir parçası olacak gibi Umudum Speedy Gonzalez im![]()
Rüyasında mı demişler acaba? Kasada 120 milyon para var buna kimse inanmaz.Burhancan : bana teminat hazır , ayrıca gs'nin teminata mı ihtiyacı var kasada 120 milyon para var dediler
Fb nin bu seneki transferleri önceki senelerden farklı daha net isimler ile ilerliyorlar. Ha bu arada Osili senaryoda Messi de gelse sorun yok ama Osi olmazsa bokoto yemişişko.Belli olmaz ifb armut toplamıyor neticede
Derin GSC tarafından kalemim kırıldı. Bende çıkmaz.Et üstad sansür uygulaması var ***** çıkıyor
Baba son senesi değilse Maignan ı kiralarızMorata + 10 m euro tamamdır daha fazlası olmaz zaten.
Fb nin bu seneki transferleri önceki senelerden farklı daha net isimler ile ilerliyorlar. Ha bu arada Osili senaryoda Messi de gelse sorun yok ama Osi olmazsa bokoto yemişişko.
Bunu çoktan yapmalıydık. Osimhen GS'ye tamam dedi, sadece GS'yi istiyor fln dendiğinde yarısı nakit 5 taksitli 60 + bilmem ne gibi bi teklif yapıp beklemeye geçmeliydikson teklifi masaya koyup şu işi bir salsak, diğer eksiklerimize yönelsek, taraftar da rahatlayacak, napoli tarafı da eninde sonunda kabul edecek de...
anlamsız panik yapıyoruz gibi.
Direk bana böyle dediler dedi. Artık burhan mı bizim yönetim mi sallıyor bilmiyorumRüyasında mı demişler acaba? Kasada 120 milyon para var buna kimse inanmaz.