Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam güvenmiyor ki adamlar işte. Zor olacak ama umarım bir şekilde biter bu transfer artık.
Valla güvenmiyorlarsa fifa bar mahkemeler var… kendisi elif elması kim min jae yi alırken fenere teminat falan vermiş mi? Ya da Osi yi alırken teminat vermiş mi?

Güvenilmeyecek takım varsa İtalyan takımlarıdır. Yarın bir gün kendisinin şike skandalına karışıp lig düşmeyeceği falan bile belli değil. Olma olasılığ yok diyebilir mi kimse? En başından beri söylüyorum bu koç denen sarhoş buna yol gösteriyor bak onlar şunu bunu yapamaz diye. Buralardan bastır diyordur… şu yukarıdaki transferlerden bile ikisinin nasıl ilişkisi olduğu çözülür…

Yahu ata bir sözleşme imzalıyorsan o parayı öyle ya da böyle alırsın. Giderler adayı alırlar ama yine o parayı alırlar…

Parayı alamama gibi bir risk yok… bu adamlar parayı peşin alma derdindeler… ne yapacaz anasını satayım concordate mi alacak takım da ödeme yapmayacak. Ya ödersin ya iflas açıklarsın…
alirsin da fifayla casla mahkemeyle ugrasarak almak ayri paranin vadesi geldiginde trink alma rahatligi ayri.

Bugünkü şartlar kabul görmemiş önümüzdeki saatlerde yeni görüşmeler yapılacakmış.

O şartlar kabul görmez zaten. Bu arada şöylede bir düşünce var bende acaba bizimkiler süreci uzatarak arada bu sermaye artışının tamamlanması ve BB'den çıkışın tamamlanmasını da bekliyor olabilirler mi? Böylelikle hem teminat vermenin önü açılmış hem de peşinat parası hazır olmuş olur.

alirsin da fifayla casla mahkemeyle ugrasarak almak ayri paranin vadesi geldiginde trink alma rahatligi ayri.
Tamam zaten onu diyorum ben de. Parayı alamayız diye tırsma durumu yalan. Kimsenin parası kimsede kalmaz da süreç kısmına takılıyor gavat… acil paraya ihtiyacı var bunun belli.

Osimhen ile hedef 10 sene üst üstte şampiyon olduk, Şampiyonlar ligini aldık bestesini yaratmak olmalı.

Kadroyu güçlendirerek devam edelim belki 3-4 sene sonra ekonomik olarak çok daha güçlü seviyelere çıkarız.

O zamanda Avrupa için iddaalı hale geliriz.

Bu twitter hep Npc bot dolu. Aynı duyumu ısıtıp ısıtıp getiriyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt