Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarinmi yada simdi gecemi yani?Önümüzdeki saatlerde Napoli ve Galatasaray arasında yeni görüşmeler yapılacak. (Matteo Moretto)
Şuna Buchi editi yapmak lazım.Ulan buchi bir tek sen kaldın. Sen de bir şeyler yaz bari. :d
Valla güvenmiyorlarsa fifa bar mahkemeler var… kendisi elif elması kim min jae yi alırken fenere teminat falan vermiş mi? Ya da Osi yi alırken teminat vermiş mi?Hocam güvenmiyor ki adamlar işte. Zor olacak ama umarım bir şekilde biter bu transfer artık.
alirsin da fifayla casla mahkemeyle ugrasarak almak ayri paranin vadesi geldiginde trink alma rahatligi ayri.Yahu ata bir sözleşme imzalıyorsan o parayı öyle ya da böyle alırsın. Giderler adayı alırlar ama yine o parayı alırlar…
Parayı alamama gibi bir risk yok… bu adamlar parayı peşin alma derdindeler… ne yapacaz anasını satayım concordate mi alacak takım da ödeme yapmayacak. Ya ödersin ya iflas açıklarsın…
Satmayacağız ki 34'e kadar oynatır Araplar'a aldığımız fiyata bırakırız.Satıştan payı verelim. Sorun değil.
Olası bir satışı kiralık+zorunlu satın alma şeklinde yaparız. Pay yerine babayı alır Napoli.
Bugünkü şartlar kabul görmemiş önümüzdeki saatlerde yeni görüşmeler yapılacakmış.
Karıncalar kepek çekiyordur. Kıçını devirip zibarmistir. En son biraz sabır diyordu.Ulan buchi bir tek sen kaldın. Sen de bir şeyler yaz bari. :d
Karıncalar kepek mi çekiyordur?Karıncalar kepek çekiyordur. Kıçını devirip zibarmistir. En son biraz sabır diyordu.
doğru olabilir çünkü di marzio da cuma, en geç cumartesi demişBurhancan Terzi: "Cuma günü Napoli'nin istediği fiyatın yanında teminatta vereceğine dair söz verdi."
Yaz Google teyzeme bir deyim derin uyku uyuyan için kullanılırKarıncalar kepek mi çekiyordur?
Zuhahaha bu ney len :d
Twitterdan yazsam sunu der o :dUlan buchi bir tek sen kaldın. Sen de bir şeyler yaz bari. :d

Tamam zaten onu diyorum ben de. Parayı alamayız diye tırsma durumu yalan. Kimsenin parası kimsede kalmaz da süreç kısmına takılıyor gavat… acil paraya ihtiyacı var bunun belli.alirsin da fifayla casla mahkemeyle ugrasarak almak ayri paranin vadesi geldiginde trink alma rahatligi ayri.
hangimizin yok kiTamam zaten onu diyorum ben de. Parayı alamayız diye tırsma durumu yalan. Kimsenin parası kimsede kalmaz da süreç kısmına takılıyor gavat… acil paraya ihtiyacı var bunun belli.