Can Guzelırmak
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 1.296
- 934
- 608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çer çöpü satamadık hala muradım bu cuesta, jelert, frankovskiden filan en az 15 mio getirmemiz lazımdı. Morata'da gidecek dediler oda duruyor.O adamla anlasma ihtimalimiz sifir. Daha fazla vakit kaybetmeden eksikler giderilsin yetti be lig başlayacak.
Bu konuda zaten baya lanet ettim surec yonetimine. Bence epey yuzeysel ve 'gostermelik" olarak sinifta kalindi.Her şeyden bağımsız Florya ke ilgili gerçekten bir açıklama gelmedi daha.
Beceriksizler dostum. Ligin başlamasına 20 gun var kalecin yok, neymiş osimen bekleniyormus. Hadi oradan.çer çöpü satamadık hala muradım bu cuesta, jelert, frankovskiden filan en az 15 mio getirmemiz lazımdı. Morata'da gidecek dediler oda duruyor.
Yunus Akgün'ün kontratı da uzatmadılar hala seneye beleş kaçışı bekleniyor herhalde. Valla bu yönetimden zerre beklenti yok.
Hye göre bu hafta cikacaz bakalim. Bct veya serhana göre de agustos basi cikiyozBir yandan aklima gelen detay.
Florya ne oldu? Oradan gelecek para > BB isleri ve teminat detaylari gibi durum mu var acaba.
Dusmuyor kulubun yakasindankoltuk değnekleriyle bir anda kadraja giren ibrahim hatipoğlu gibi nöbet
Ekli dosyayı görüntüle 294679
Yonetimi elestirebilmem icin transfer sezonu geneline bakmak gerekiyor acikcasi.Yatiyoz kalkiyoz ayni tartismalar. Sizde bikmadiniz mi artik? Yönetime kaleci icin baski yapilmali. Siginmislar bi osi transferinin arkasina iṣ yapmiyorlar
Gidin bedelsiz sommer hazirmis ya, alin gelin. Sanki osi olmazsa 1 kaleciye 20m basip alacagiz. Velev ki bastik bizde tutacaginin garantisi varmi? En iyisi tecrubeli kaleciden devam. 2sene göturse eyvallah. Kaleci transferi yeni yönetime kalmis olur
CL de adim adim bakmasi lazim taraftarin.Bir yanım, Osi alsak da lig şampiyonu oluruz ama CL'de yine tıkanırız diyor.
Bir yanım, bu bir sıçrama olur, belki kırılma yaşanır diyor.
Bilemedim. Gelirse kırılma, gelmezse CL'de zaten ilerleyemezdik derim. Morata ile de şampiyon olabiliriz![]()
Bunlar bedelsiz Sommer falan alamaz, Inter bunlardan 15 milyon bonservis ister.Yatiyoz kalkiyoz ayni tartismalar. Sizde bikmadiniz mi artik? Yönetime kaleci icin baski yapilmali. Siginmislar bi osi transferinin arkasina iṣ yapmiyorlar
Gidin bedelsiz sommer hazirmis ya, alin gelin. Sanki osi olmazsa 1 kaleciye 20m basip alacagiz. Velev ki bastik bizde tutacaginin garantisi varmi? En iyisi tecrubeli kaleciden devam. 2sene göturse eyvallah. Kaleci transferi yeni yönetime kalmis olur
Ne hazirligi ne planlamasi babam. Bunlar sadece lafta. Herzamanki gibi gardi yaparsa yapar, yapmazsa menajer önerilerinden devam. Yani senin aklin aliyormu bunlarin 1 plan dahilinde ilerleyebildiklerini? Kac kere gösterdiler menajerlerin kucaklarinda gezdiklerini, kac kere gösterdiler plansiz olduklariniYonetimi elestirebilmem icin transfer sezonu geneline bakmak gerekiyor acikcasi.
Genel anlamda olmasada Osi hususunda sadece haberler yapilarak Napoliye gidiliyor ve sonrasinda sakiz gibi uzuyor isler. Gecen yaz doue surecinin birebiri neredeyse. Halbuki bu gorusmeler, bu sartlaro alman icin haziranda arkaplanda Gardi cok rahat ogrenebilirdi. Osimhen Evet dedigi anda isi bitirebilirdin belkide.
Sane transferiyle umutlanmistim aha planli programli hareket ediyoruz diye(6 aylik sureci olmus yazilana gore) ama gene pek oyle gorunmuyor.
Sonucta tranafer bu her seye hazirlikli olmak lazim, her sey bizim tarafin hesabina gore gitmeyebilir ama buna gore hazirlik gene olmamis gibi