Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O adamla anlasma ihtimalimiz sifir. Daha fazla vakit kaybetmeden eksikler giderilsin yetti be lig başlayacak.
çer çöpü satamadık hala muradım bu cuesta, jelert, frankovskiden filan en az 15 mio getirmemiz lazımdı. Morata'da gidecek dediler oda duruyor.

Yunus Akgün'ün kontratı da uzatmadılar hala seneye beleş kaçışı bekleniyor herhalde. Valla bu yönetimden zerre beklenti yok.

Aslında Osimhen'le anlaşıp araplara gitmesine izin verelim, orda huzursuzluk çıkarıp devre arası ya da en geç önümüzdeki yaz yarı fiyatına alırız, bizim için daha makul olur biraz gecikmeli olur ama başka bir çare de bırakmıyor durum

1752564634266.webp

Osimhenin geleceğine inanıyorum ama görüşme yapıp yapıp aynı şartları sunarsak Napoli başkanı rest çeker.

Her şeyden bağımsız Florya ke ilgili gerçekten bir açıklama gelmedi daha.
Bu konuda zaten baya lanet ettim surec yonetimine. Bence epey yuzeysel ve 'gostermelik" olarak sinifta kalindi.

Erden timur modeli ve supervizyonunda ilerlenmeli, kendisninde icinde oldugu komisyon yeniden kurulmali . Etap etap ilerlenerek.yaparken satarak cok guzel ilerler ve 3 4 senede gozle gorulur sekilde ekonomik dongu saglar orasi. Yeterki isini sallamayan gorevini boslamayan insanlar bakar olsun bu ise.

Yetki toplantisi gecen sene kac temmuzdu hatirlayan var mi-usendim su an telefondan bakmaya

çer çöpü satamadık hala muradım bu cuesta, jelert, frankovskiden filan en az 15 mio getirmemiz lazımdı. Morata'da gidecek dediler oda duruyor.

Yunus Akgün'ün kontratı da uzatmadılar hala seneye beleş kaçışı bekleniyor herhalde. Valla bu yönetimden zerre beklenti yok.
Beceriksizler dostum. Ligin başlamasına 20 gun var kalecin yok, neymiş osimen bekleniyormus. Hadi oradan.

Kimseyi satamazlar, gene maaslarini odeyip kiralariz. Beceriksizlik abideleri.

Yatiyoz kalkiyoz ayni tartismalar. Sizde bikmadiniz mi artik? Yönetime kaleci icin baski yapilmali. Siginmislar bi osi transferinin arkasina iṣ yapmiyorlar

Gidin bedelsiz sommer hazirmis ya, alin gelin. Sanki osi olmazsa 1 kaleciye 20m basip alacagiz. Velev ki bastik bizde tutacaginin garantisi varmi? En iyisi tecrubeli kaleciden devam. 2sene göturse eyvallah. Kaleci transferi yeni yönetime kalmis olur

Yatiyoz kalkiyoz ayni tartismalar. Sizde bikmadiniz mi artik? Yönetime kaleci icin baski yapilmali. Siginmislar bi osi transferinin arkasina iṣ yapmiyorlar

Gidin bedelsiz sommer hazirmis ya, alin gelin. Sanki osi olmazsa 1 kaleciye 20m basip alacagiz. Velev ki bastik bizde tutacaginin garantisi varmi? En iyisi tecrubeli kaleciden devam. 2sene göturse eyvallah. Kaleci transferi yeni yönetime kalmis olur
Yonetimi elestirebilmem icin transfer sezonu geneline bakmak gerekiyor acikcasi.

Genel anlamda olmasada Osi hususunda sadece haberler yapilarak Napoliye gidiliyor ve sonrasinda sakiz gibi uzuyor isler. Gecen yaz doue surecinin birebiri neredeyse. Halbuki bu gorusmeler, bu sartlaro alman icin haziranda arkaplanda Gardi cok rahat ogrenebilirdi. Osimhen Evet dedigi anda isi bitirebilirdin belkide.

Sane transferiyle umutlanmistim aha planli programli hareket ediyoruz diye(6 aylik sureci olmus yazilana gore) ama gene pek oyle gorunmuyor.

Sonucta tranafer bu her seye hazirlikli olmak lazim, her sey bizim tarafin hesabina gore gitmeyebilir ama buna gore hazirlik gene olmamis gibi

Bir yanım, Osi alsak da lig şampiyonu oluruz ama CL'de yine tıkanırız diyor.

Bir yanım, bu bir sıçrama olur, belki kırılma yaşanır diyor.

Bilemedim. Gelirse kırılma, gelmezse CL'de zaten ilerleyemezdik derim. Morata ile de şampiyon olabiliriz :asd:
CL de adim adim bakmasi lazim taraftarin.

Her skor her sonuc cikabilir orda.
Cok farki yeniledebiliriz sakat deplasmanda mesela.olabilir yani.

Onemli olan gruptan cikip, en azindan playoffu gecmek ya da kafa kafaya oynamak. Sureklilik> bir yillik iyi surecten onemli bence.

Osimhende bu hedef icin cok ama cok onemli. Cok iyi performans verdi kapini calarlar. Tuttun diyelim ,devam etti oda ayni hevesle 3 4 sene elin cok guclu. Bir cok girebilecegin yol var elinde oyle oyuncular olunca.

Osimhen transferi yüzünden takımın diğer bölgelerine yapılacak transferler çok gecikti. Kaleci, Sağ bek ve 10 numara bir an önce bitmeliydi Osimhen'den bağımsız olarak.

Görünen o ki Osimhen işi çözülene kadar santrafor da yok takımda.

Bunlar bedelsiz Sommer falan alamaz, Inter bunlardan 15 milyon bonservis ister.

Mason sanrım haklı beyler.

@Okan Mason

Durum yazdığın gibi galiba üstat.

ya çok net hem osiye hem bize hem napoliye yalan söylüyorlar

saddam gibi saklanmalarıda bu yüzden!!!!

osinin ok vereceğine ihtimal vermiyorlardı

herşey hava civa çıktı

şimdş medyada ki itleriyle olayı terse çevirmeye çalışıyorkar

ne osi ne biz hak ettik bunu! adam anladığında çok pis hayal kırıklığına uğrayacak!

Napoli başkanı başlangıçta ödemenin 37,5 milyon avroluk iki taksit halinde yapılmasını talep etmişti: Biri Temmuz sonuna kadar, ikincisi ise Mayıs 2026'ya kadar tahsil edilecek ve ödemeyi karşılamak için iki teminat mektubu gönderilecekti. Galatasaray'ın cevabı şu şekilde: Hemen 40, Mayıs 2026'ya kadar 17,5 ve Mayıs 2027'ye kadar 17,5 daha. Napoli ise henüz bu çözüme sıcak bakmadı. İşte hâlâ tartışılan konu tam da budur. Taksitlerin son ödeme süreleri.Ama tabii ki banka teminatları de var. Temel ve vazgeçilmez. Bu olmadan transfer için yeşil ışık yakılmayacak. (Corriere dello Sport)

Yonetimi elestirebilmem icin transfer sezonu geneline bakmak gerekiyor acikcasi.

Genel anlamda olmasada Osi hususunda sadece haberler yapilarak Napoliye gidiliyor ve sonrasinda sakiz gibi uzuyor isler. Gecen yaz doue surecinin birebiri neredeyse. Halbuki bu gorusmeler, bu sartlaro alman icin haziranda arkaplanda Gardi cok rahat ogrenebilirdi. Osimhen Evet dedigi anda isi bitirebilirdin belkide.

Sane transferiyle umutlanmistim aha planli programli hareket ediyoruz diye(6 aylik sureci olmus yazilana gore) ama gene pek oyle gorunmuyor.

Sonucta tranafer bu her seye hazirlikli olmak lazim, her sey bizim tarafin hesabina gore gitmeyebilir ama buna gore hazirlik gene olmamis gibi
Ne hazirligi ne planlamasi babam. Bunlar sadece lafta. Herzamanki gibi gardi yaparsa yapar, yapmazsa menajer önerilerinden devam. Yani senin aklin aliyormu bunlarin 1 plan dahilinde ilerleyebildiklerini? Kac kere gösterdiler menajerlerin kucaklarinda gezdiklerini, kac kere gösterdiler plansiz olduklarini

1 isim cikiyor o olmazsa alternatifi bu diyorlar. Bi cikan isime bakiyon bi alternatife elmayla kavun gibi farkli 2 tip cikiyor ortaya

Sonra elestirdik mi bi dönem sonunu görelim deniyor. Dönem sonunu da ṣalai cuesta ile kapatiyoz🤦‍♂️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt