Abdullah Aşur
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 3.098
- 2.063
- 648
ya kaç kalıyor renkdaş? 6 milyar tlyi çevir avroya. Sen daha satış da yapmadın.He kalıyor 55 milyon euro.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya kaç kalıyor renkdaş? 6 milyar tlyi çevir avroya. Sen daha satış da yapmadın.He kalıyor 55 milyon euro.
Limiti hesaplarken sermaye artırımını da hesaba katmayı unutmayın. Bunun üzerine sponsorluk + oyuncu satışları da eklendiğinde 200'ün de üzerinde iyi bir limitten bahsedebiliriz. Limit konusunda öyle çok büyük bir sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. Bundan bağımsız kimse peşin 75 vermez, vermemeli zaten.6 milyar tl limit var oyuncu maaşları teknik ekip giderleri vergiler vs +75+osi senelik maaş (75 peşin verdiğini düşün) işin içinden çık çıkabilirsen bakalım
ya kaç kalıyor renkdaş? 6 milyar tlyi çevir avroya. Sen daha satış da yapmadın.
Evet haklısın arkadaş anlasın diye kısa özet geçtim sadeceLimiti hesaplarken sermaye artırımını da hesaba katmayı unutmayın. Bunun üzerine sponsorluk + oyuncu satışları da eklendiğinde 200'ün de üzerinde iyi bir limitten bahsedebiliriz. Limit konusunda öyle çok büyük bir sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. Bundan bağımsız kimse peşin 75 vermez, vermemeli zaten.
bide isin aksine bizim oyun anlayisimizla biebir ortustuDünyada Osimhen'in yarı kalitesinde bile bizde oynamayı kabul edecek başka biri var mı yok o sebeple sonuna kadar zorlayacağız tabi ki.
Kaç gündür hayalini kuruyoruz artık şenlensin valla bittik mahvolduk.akşam buralar şenlenir
Beklemekte fayda var çünkü anlık bir sürü alternatif çıkıyor. Galatasaray ilk 2-3 lig maçına Günay ile çıkmış sorun değil.Madem Sommer imzalayabiliyor ne bekliyorsunuz lan 1 ay sonra lig maçı var takımın ne atanı ne tutanı var yav.
Genc orta saha yerine ilkay yazalim heiskale
genç sağ bek
sol stoper
genç orta saha
osimhen
5 transfere mükemmeliz.
DERHAL!
Tüccar değilim ama, Satıcıya param hazır diyecek kadar da enayi değilim renkdaş. Konumuz da buydu “para hazır”.. 3 m araba 2 milyona satılığa çıkartılmış ise pazarlık da yapmam. Ancak başka alıcısı yoksa denerim.. ama konu nasıl alman değil, konu “para hazır” en hafif tabir ile işbilmezliği.. ben isterim osi bedava gelsin, en iyi kaleci, sağ bek Boey, kaliteli bir stoper ve İlkaya para kalsın.. isteğim ile olmuyor..2m paran var araba almaya karar verdin satıcı senden 2m istedi şak diye verir misin yoksa pazarlık mı yaparsın?
bizi beklemekten afrika güneşi altında Osi'nin saçları yanmıştır çoktan böyle :
Ekli dosyayı görüntüle 294705
Değil elbet, belirttim; ek kaynak oluşturabilirsin, rakip takım gibi (sevgi limit dinlemez sloganını hatırla) hile hurdaya başvurmadan. Fazlalıkları güzel bir fiyata elden çıkarsan yeter… mesele yöneticilerin “paramız hazır” demediydi.. paran hazır ise şimdi bahanelere sığmayacaksın.. ben demedim paramız hazır, yönetici dedi…6 milyar bonservis icin mi sadece?
Ya dostum 6milyarın hepsini transfer de kullanamıyorsun giderlerini hesaplayacaksın 6 milyardan düşeceksin kalan parayla transfer yapacaksın limiti artırmanın yolları var elbet oyuncu satışı sermaye artışı bunları deniyorlar zatenTüccar değilim ama, Satıcıya param hazır diyecek kadar da enayi değilim renkdaş. Konumuz da buydu “para hazır”.. 3 m araba 2 milyona satılığa çıkartılmış ise pazarlık da yapmam. Ancak başka alıcısı yoksa denerim.. ama konu nasıl alman değil, konu “para hazır” en hafif tabir ile işbilmezliği.. ben isterim osi bedava gelsin, en iyi kaleci, sağ bek Boey, kaliteli bir stoper ve İlkaya para kalsın.. isteğim ile olmuyor..