Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 milyar tl limit var oyuncu maaşları teknik ekip giderleri vergiler vs +75+osi senelik maaş (75 peşin verdiğini düşün) işin içinden çık çıkabilirsen bakalım
Limiti hesaplarken sermaye artırımını da hesaba katmayı unutmayın. Bunun üzerine sponsorluk + oyuncu satışları da eklendiğinde 200'ün de üzerinde iyi bir limitten bahsedebiliriz. Limit konusunda öyle çok büyük bir sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. Bundan bağımsız kimse peşin 75 vermez, vermemeli zaten.

Madem Sommer imzalayabiliyor ne bekliyorsunuz lan 1 ay sonra lig maçı var takımın ne atanı ne tutanı var yav.

Limiti hesaplarken sermaye artırımını da hesaba katmayı unutmayın. Bunun üzerine sponsorluk + oyuncu satışları da eklendiğinde 200'ün de üzerinde iyi bir limitten bahsedebiliriz. Limit konusunda öyle çok büyük bir sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. Bundan bağımsız kimse peşin 75 vermez, vermemeli zaten.
Evet haklısın arkadaş anlasın diye kısa özet geçtim sadece

Dünyada Osimhen'in yarı kalitesinde bile bizde oynamayı kabul edecek başka biri var mı yok o sebeple sonuna kadar zorlayacağız tabi ki.
bide isin aksine bizim oyun anlayisimizla biebir ortustu :) herif 90 dakika onde basiyor hic durmadan kosuyor ve pres yapiyor ..top bana gelsin 18 icinde bekliyimde bana atsinlar degil adamin anlayisi ileri ucta heryerde .. birakirsak bidaha cook zor buluruz boyle bir adam :(

Madem Sommer imzalayabiliyor ne bekliyorsunuz lan 1 ay sonra lig maçı var takımın ne atanı ne tutanı var yav.
Beklemekte fayda var çünkü anlık bir sürü alternatif çıkıyor. Galatasaray ilk 2-3 lig maçına Günay ile çıkmış sorun değil.
ter Stegen sözleşme fesih görüşmelerine başladı deniyor öte taraftan City, Ederson'dan çıkıp yerine Porto'nun kalecisini alacak deniyor bence 1 aya kadar kaleci işi bekleyebilir. Sommer bekler mi soru bu bence bekler yani zaten genç ve talipleri olan bir adam değil.

2m paran var araba almaya karar verdin satıcı senden 2m istedi şak diye verir misin yoksa pazarlık mı yaparsın?
Tüccar değilim ama, Satıcıya param hazır diyecek kadar da enayi değilim renkdaş. Konumuz da buydu “para hazır”.. 3 m araba 2 milyona satılığa çıkartılmış ise pazarlık da yapmam. Ancak başka alıcısı yoksa denerim.. ama konu nasıl alman değil, konu “para hazır” en hafif tabir ile işbilmezliği.. ben isterim osi bedava gelsin, en iyi kaleci, sağ bek Boey, kaliteli bir stoper ve İlkaya para kalsın.. isteğim ile olmuyor..

Kimseyle anlastiklari, isteseler bugun imzalanir durumda olduklari biri yok yaw. Ilkay, sommer falan palavra.İnsanları uyutuyorlar. Arada dogru bilgiler verse de Haluk da tetikçi.

bizi beklemekten afrika güneşi altında Osi'nin saçları yanmıştır çoktan böyle :

4212.webp

6 milyar bonservis icin mi sadece?
Değil elbet, belirttim; ek kaynak oluşturabilirsin, rakip takım gibi (sevgi limit dinlemez sloganını hatırla) hile hurdaya başvurmadan. Fazlalıkları güzel bir fiyata elden çıkarsan yeter… mesele yöneticilerin “paramız hazır” demediydi.. paran hazır ise şimdi bahanelere sığmayacaksın.. ben demedim paramız hazır, yönetici dedi…

Ilk maçlara kalede gunayla forvette balta jrla çıkalım bir sey olmaz diyenler puan kaybı gelince aglamasınlar.

Tüccar değilim ama, Satıcıya param hazır diyecek kadar da enayi değilim renkdaş. Konumuz da buydu “para hazır”.. 3 m araba 2 milyona satılığa çıkartılmış ise pazarlık da yapmam. Ancak başka alıcısı yoksa denerim.. ama konu nasıl alman değil, konu “para hazır” en hafif tabir ile işbilmezliği.. ben isterim osi bedava gelsin, en iyi kaleci, sağ bek Boey, kaliteli bir stoper ve İlkaya para kalsın.. isteğim ile olmuyor..
Ya dostum 6milyarın hepsini transfer de kullanamıyorsun giderlerini hesaplayacaksın 6 milyardan düşeceksin kalan parayla transfer yapacaksın limiti artırmanın yolları var elbet oyuncu satışı sermaye artışı bunları deniyorlar zaten

İlkay gelirse 1 orta saha daha alınacağını düşünüyorum çünkü hiç isim geçmemesi ve İlkay'ın da doğrudan oranın adamı olmadığını düşünürsek Mertens'in ikamesi alınmayacak gibi duruyor.

Lemina-Toreira-Berkan 6-8 rollerini üstlenip,
Sara-İlkay-XXX ile 8-10 rollerini dağıtacağız bana öyle geliyor.
Yani 3 pozisyona 6 adam olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt