Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herif gecen sene 5m fazla para icin isi bozdu deniyor,fakat simdi 5 fazla versen de umurunda olmayabilir.Bence bizim hatamiz normal bir adamla makul bir pazarlik süreci yonetebilecegimize inanmis ve buna gore davraniyo olmamiz olabilir.Ayrica adamin direttigi teminat isi dogruysa ve masaya bunu halen koyamadiysak sana 5 daha vericez demek komik olur.
Ikimiz de farklı düşünüyoruz.
Benim önerim eger 40 + 17.5 + 17.5 teklifi teminatlı ve yine de reddedildi iseydi.
Ortada teminatlı teklif yoksa 90 milyonu da kabul etmeyebilir.
Işte kim doğru söylüyor bilmiyoruz

Liverpool, Newcastle Utd, PSG falan her an Osimhen'e girebilir gibi bi duyum mu var

O yüzden mi sürekli teklif yükseltiyoz
Liv isak a teklif yapmis satmiyor normalde ama satarsa. osimhen e yonelebilir gibi ekitike isaktan bagimsiz diyolardi. Liv isak için red alirsada ekitike ye gidecekmiş. Orada liv'e kaptirirsa o zaman yine yonebilir forvet bakiyo onlarda. Psg isi de boyle bakiniyolar sadece

Liv isak a teklif yapmis satmiyor normalde ama satarsa. osimhen e yonelebilir gibi ekitike isaktan bagimsiz diyolardi. Liv isak için red alirsada ekitike ye gidecekmiş. Orada liv'e kaptirirsa o zaman yine yonebilir forvet bakiyo onlarda. Psg isi de boyle bakiniyolar sadece
Yeterince bakarlarsa Osimhen'e €12m net maaş verme noktasına gelebilirler

€75m bonservis + €12m net maaş paketi o kadar da kötü olmaz Newcastle ve PSG gibi Arap fonlu takımlar için

Liverpool büyük ihtimal şeyapmaz ama iş oraya kalabilir ufak ihtimal

Transfer mi bekliyoruz? Yapsın mı Cuesta show?
b1d9683765ddf33aa1e24591b2d1e7b9.jpg

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

İtalyan başını ilk etapta teminatlarla 40 milyon nakit 17.5-17.5 2 taksit verildiğini yazdı sonraki günlerde ne olduysa di marzio iti çıkardı bu muhabbeti republica diye bir hesap ta yazmıştı teminatların ulaştığını hatta aynı İtalyan medyası napolinin teminatları kabul etmediğini ödemenin 40 peşin 35 i de bu yılın sonuna kadar istediğini ve satıştan pay istediğini yazdı
İste satistan pay harici.17,5x2 yı kabul etmediklerini daha once gormustum italyan basinin da.yine italyan basinin da teminatlarin halen beklendigini de okumustum.Valla bu kadar dusunmeye de gerek yok aslinda gunlerdir her kafadan bir ses cikiyo.En kisa sure de lehime isin bitmesi hepimizin tek temennisi.

Yeterince bakarlarsa Osimhen'e €12m net maaş verme noktasına gelebilirler

€75m bonservis + €12m net maaş paketi o kadar da kötü olmaz Newcastle ve PSG gibi Arap fonlu takımlar için

Liverpool büyük ihtimal şeyapmaz ama iş oraya kalabilir ufak ihtimal
Newcastle suan zaten. Isagi satmayip ekitikeyi istiyor o olmazsa diye yorumladim rtaş yönelebilir diye. Psg sadece bakiyor galiba ama onlarda nasil bir sey istediklerine daha karar vermemişlerdi dun oyle haber gördüm , liv ise ya isak yada ekitikeyi istiyor onlar osiden uzak.

Abi beş yüz kere yazıldı ya teminatı verdik Haluk’ta söyledi İtalya basınıda ilk başta teminat verildi dedi hatta buchide sorunun napolide olduğunu söyledi sorun bu şeref yoksunu haysiyetsiz morukta işte
Haluk’un dediğine göre; onlar 37,5 X2 ve teminat istemiş. Biz ise 40+17,5+17,5 3 taksit için teminat vermişiz. Sorun bizde sanki. Anlaştığım 37,5 peşin ve kalan 37,5 bir yıl sonra taksit; biz teminatı 40 (peşinatta 2,5 artırmış) geri kalan 35in 17,5 avrosunu 26 geri kalan 17,5 avroyu 27 de vermek üzere hazırlayıp sunmuşuz. Kızdırmışız ADL yi

Osimhen olmazsa sanki biz bir kaleciye 30m bütçe mi ayıracağız ?
Max. bu ay başında kalecimizin belli olması lazımdı.

Liverpool, Newcastle Utd, PSG falan her an Osimhen'e girebilir gibi bi duyum mu var

O yüzden mi sürekli teklif yükseltiyoz
Psg adı geçti. Şunu göremiyoruz maalesef; Osimhen’in bonservisi 75 milyon avrodan daha değerli. Bir daha bu bedelde böyle bir futbolcu bulamayız. Bakalım nasıl olacak sonuç.

Ben de bunu anlamıyom

Bunlar iş adamı değil mi

Neden hayatlarında ilk defa pazarlık yapıyorlarmış gibi davranıyorlar

Bugünlere bu yeteneği edinmeden nasıl gelmşiler
GSnin parasını harcamak daha kolay çünkü

Hatip hayatında görmediği paraları Galatasaray olunca çöpe atabiliyor mesela.

O futbolcu elit bir futbolcuysa yaparsın zaten Zaniolo ve ziyechten biz gitsinde nasıl giderse gitsin modundaydık bizim taraftar profilimiz de çok sıkıntılı bu işler basitmiş gibi bu gün aldık yarın kötü olunca gitsin diyor hemen
Elit olsada yaklaşım hep aynı heriflerin istedikleri yüksekliğe çıktı, Napoli taraftarıda nefret ediyor Osi’den herifin formalar yakıldı posterlere Lukaku’nun kafası konuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt