Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.308
- 17.954
- 2.228
Adam kolombiyali ne alakaDavinson Sanchez’in Afrika Kupası olayı var.
En az 1 ay yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam kolombiyali ne alakaDavinson Sanchez’in Afrika Kupası olayı var.
En az 1 ay yok.
Birkaç saatlik uykuyla duruyorum ben de yavuğurum uykusunu iyi alamamış belli![]()
sco1905 dediğin adamı GSYİAD şampiyonluk kutlamasına çağırdılar sence neden?Sıcak bir konu değil ama aklıma geldi: Koskoca Galatasaray yönetimi scofield1905 nickli birinin haberi olmadan bir yere uçamıyor mu? Yok mu bu işin gizlilik ilkesi falan. Uyuz oluyorum yönetim uçağa binse herif yazıyor, sonra "davul zurnayla gittiniz" diyor insanlar.
öğlen siesta yaparsın Targutayım o saate kadar T gelişmesi olmazBirkaç saatlik uykuyla duruyorum ben de yav
![]()
Yıllar önce forumdan bir arkadaş Melo için Afrika Kupası esprisi yapmıştı.Üstad, bir atlas açıp bakmanın vakti gelmiş gibi![]()
Özür dileriz üstadYıllar önce forumdan bir arkadaş Melo için Afrika Kupası esprisi yapmıştı.
Ondan esinlenerek bir espri yapayım dedim.Herkes olayın üzerine atlamış.
Yoksa Dünya haritası üzerinde yerini bilmediğim ülke yoktur neredeyse.
Gittiklerinde değil de oyuncuyu alıp geldiklerinde davul zurna çalsa çok daha mantıklı olacak, zaten över taraftar hiç anlamlandıramıyorum bu işi.sco1905 dediğin adamı GSYİAD şampiyonluk kutlamasına çağırdılar sence neden?
Davulla zurnayla gidiyorlar evet, tüm muhabirler de biliyor gittiklerini.
Buna Cuesta kanabilir aslında.İlk uçakla senin Afrika kupa olayın var hadi abi deyip dehlemek lazım.Yok abi ben Kolombiyaliyim bile dedirtmeden vuracan tekmeyiDavinson Sanchez’in Afrika Kupası olayı var.
En az 1 ay yok.
ben gördümBu arada bu Osi için Temmuz 10 veya 15 inde serbest kalma maddesi bitiyor +1 yıl otomatik uzatma hakkı var Napolinin vb şeyleri herkes söylüyor da, bunların belgesini gören var mı?
Bir espri yapalım dedik herkes cidiye almış.uğurum uykusunu iyi alamamış belli![]()
anası ölmüş. ben araştırdım37.5 + 37.5 teklif vereceğiz
o herif de annemi 1 gece icardiye göndermezsem bu transfer olmaz deyip reddedecek
Burada esas sorun herifin havaalaninda çalışıp kvkk'ye tabi bilgileri ifsa etmesi. Böyle bir şey nasıl mümkün olabiliyor? Suç değil mi bu?Sıcak bir konu değil ama aklıma geldi: Koskoca Galatasaray yönetimi scofield1905 nickli birinin haberi olmadan bir yere uçamıyor mu? Yok mu bu işin gizlilik ilkesi falan. Uyuz oluyorum yönetim uçağa binse herif yazıyor, sonra "davul zurnayla gittiniz" diyor insanlar.
Kaşarlı tostKahvaltıda ne yicen
...Yani bugün ver kırmızıyı diyorsun. Osi kırmızısı.
Paylaşım 09.05 eder 45