Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uğurum uykusunu iyi alamamış belli :asd:
Birkaç saatlik uykuyla duruyorum ben de yav

8575.jpg

Sıcak bir konu değil ama aklıma geldi: Koskoca Galatasaray yönetimi scofield1905 nickli birinin haberi olmadan bir yere uçamıyor mu? Yok mu bu işin gizlilik ilkesi falan. Uyuz oluyorum yönetim uçağa binse herif yazıyor, sonra "davul zurnayla gittiniz" diyor insanlar.
sco1905 dediğin adamı GSYİAD şampiyonluk kutlamasına çağırdılar sence neden?

Davulla zurnayla gidiyorlar evet, tüm muhabirler de biliyor gittiklerini.

Yıllar önce forumdan bir arkadaş Melo için Afrika Kupası esprisi yapmıştı.
Ondan esinlenerek bir espri yapayım dedim.Herkes olayın üzerine atlamış.
Yoksa Dünya haritası üzerinde yerini bilmediğim ülke yoktur neredeyse.
Özür dileriz üstad

sco1905 dediğin adamı GSYİAD şampiyonluk kutlamasına çağırdılar sence neden?

Davulla zurnayla gidiyorlar evet, tüm muhabirler de biliyor gittiklerini.
Gittiklerinde değil de oyuncuyu alıp geldiklerinde davul zurna çalsa çok daha mantıklı olacak, zaten över taraftar hiç anlamlandıramıyorum bu işi.

İyimser senaryo:

- Napoli bizim teklifi oyaladı çünkü 40 peşin aldığı duyulsa forvet transferinde kiralık teklifleri kabul edilmeyecekti.
- Şimdi Lucca'yı kiralık opsiyonla aldılar bizi görüşelim diye geri çağırdılar, bugün bu iş bitebilir.

Sıcak bir konu değil ama aklıma geldi: Koskoca Galatasaray yönetimi scofield1905 nickli birinin haberi olmadan bir yere uçamıyor mu? Yok mu bu işin gizlilik ilkesi falan. Uyuz oluyorum yönetim uçağa binse herif yazıyor, sonra "davul zurnayla gittiniz" diyor insanlar.
Burada esas sorun herifin havaalaninda çalışıp kvkk'ye tabi bilgileri ifsa etmesi. Böyle bir şey nasıl mümkün olabiliyor? Suç değil mi bu?

Edersonu'da Osimhen'den sonra açıklayalım. İtne Napoli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt