Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40 ner are 50ye geldi yav.

Neyse...kaldirabiliyorsak ne kadar az borc birakirsak sonrasina o kadar iyi.

Her sezon 6 7 transfer 60 70m eurolar olmayacak sonucta..

Hayirlisi diyelim.

Ter Stegen > Ederson.

Tartışmaya kapalıdır.
Bana gore de boyle ama Ter Stegen'in barca alacaklari bilmemne detaylari hallolursa bir ihtimal olabilir diyorum.

Kisa surec olur gibi gelmiyor bana o

Su ameliyat olma olayida varsa iyice uzaklasiyorum isimden

12 milyon netten 1 kuruş inmedigi için görüşmüyorlar ya zaten pazarlık yapmiyor maaşında.
Iste bende diyorum ki istedigi ligden buyuk bi takim gözu karartirsa buda belki fedakarlik yapabilir. Bu dedigim eylule sarkarsa gecerli tabiki. Ama agustos basi gibi en gec alirsak zaten sorun yok

Benim demek istedigim eylule sarkarsa ve osi de sıkılırsa bu durumdan, agustosta ligler basladigi icin buyuk bi takimin forveti agir sakatlik falan gecirirse yanariz

SÖzun özu, fazla uzatmadan bitirmek lazim artik bu transferi

Pazarlık yapıp talebi yükseltmeyi nasıl basarıyoruz la helal olsun. Bu is olmayacak gibi duruyor maalesef

Kadroda görünce tansiyonum fırlıyor

Ali Turap'tan kötü oyuncu
Puhah gülelim diye mi yazıyon yav. Ali turalp önce herhangi bir ülkenin a milli takımını geniş listesine girsin sonra konuşuruz.

Ayrıca sallai sağ bek değil ve sağ bek ile kıyaslamak saçmalık.

Her topçu sakatlanabilir. Kalecilik meziyetleri olarak Ter Stegen Neuer sınıfı.
Sakatlık şüphesi değilki olay , şiddetli bel ağrılarından dolayi ameliyat olmayi dusunuyormuş. Bu yaz ve 3- 4 ay falan uzak kalacakmiş sahalardan. Haber çıktı öyle ispanya basınında

Şu anda sadece son 17.5 olan taksitin 2027'de ödenmesi sorun olarak kaldı anladığım kadarıyla. Acaba orayı 2026 içinde 25 milyon 2027 10 milyon gibi bir şeye ikna edebilir miyiz? Yada son çare Haziran 2026 17.5, Aralık 2026 17.5 olur mu?

Sakatlık değilki olay şiddetli bel ağrılarından dolayi ameliyat olmayi dusunuyormuş. Bu yaz ve 3- 4 ay falan uzak kalacakmiş sahalardan. Haber çıktı öyle ispanya basınında
"Ben Galatasaray kimi almalı" konusunu tartışmıyorum ki. Ter Stegen, Ederson'dan daha elit bir kaleci diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt