Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.201
- 24.232
- 3.093
Bizimkiler pazarlık ede ede napoliyi nakit 75e ikna edecekler gibime geliyor. Pes etmek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimkiler pazarlık ede ede napoliyi nakit 75e ikna edecekler gibime geliyor. Pes etmek yok.
Bankadan haber bekleniyor dünden beri, bugün oradan gelişme olabilir yazmış
Ederson > Ameliyat olup 4 ay uzak kalacak olan Ter StegenTer Stegen > Ederson.
Tartışmaya kapalıdır.
Bana gore de boyle ama Ter Stegen'in barca alacaklari bilmemne detaylari hallolursa bir ihtimal olabilir diyorum.Ter Stegen > Ederson.
Tartışmaya kapalıdır.
Her topçu sakatlanabilir. Ederson da sakatlanıyor.Ederson > Ameliyat olup 4 ay uzak kalacak olan Ter Stegen
İşin içine maaşlar da girince muhtemelen Ekitike ile Osimhen maliyetleri arasında rahat 20-30 milyon fark olacaktırEkitike 90-100 arasi bir seye liverpool yapacak daha iyisi osimhen 75'e biz.
Basamayiz gibiUlan 50 verecek olan 75i basar
Iste bende diyorum ki istedigi ligden buyuk bi takim gözu karartirsa buda belki fedakarlik yapabilir. Bu dedigim eylule sarkarsa gecerli tabiki. Ama agustos basi gibi en gec alirsak zaten sorun yok12 milyon netten 1 kuruş inmedigi için görüşmüyorlar ya zaten pazarlık yapmiyor maaşında.
Puhah gülelim diye mi yazıyon yav. Ali turalp önce herhangi bir ülkenin a milli takımını geniş listesine girsin sonra konuşuruz.Kadroda görünce tansiyonum fırlıyor
Ali Turap'tan kötü oyuncu
Sakatlık şüphesi değilki olay , şiddetli bel ağrılarından dolayi ameliyat olmayi dusunuyormuş. Bu yaz ve 3- 4 ay falan uzak kalacakmiş sahalardan. Haber çıktı öyle ispanya basınındaHer topçu sakatlanabilir. Kalecilik meziyetleri olarak Ter Stegen Neuer sınıfı.
"Ben Galatasaray kimi almalı" konusunu tartışmıyorum ki. Ter Stegen, Ederson'dan daha elit bir kaleci diyorum.Sakatlık değilki olay şiddetli bel ağrılarından dolayi ameliyat olmayi dusunuyormuş. Bu yaz ve 3- 4 ay falan uzak kalacakmiş sahalardan. Haber çıktı öyle ispanya basınında