- 4 Ağustos 2009
- 90.318
- 71.274
- 5.188
Inter lookmana az maas veriyorsa bizde para cok bi 10 da lookmana atesleyip cekelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kastım şu.Ayni fikirdeyiz iste.
Hangi kisimda anlasamadik cozemedim
Rios icin gecen yaz 20 yaziliyordu diye hatirliyorum , ariasta sanki 17M nu neydi tam hatirlamiyorum onu
Ozan Kabak örneği ortada. Bu yaşında Ozan kadar oynarsa 20-30 arası bir paraya gitme potansiyeli taşıdığını düşünüyorum.Süper Lig trash timeda alacağı 1000 dakika + 2 CL maçı ile €30m bonservis kazanıyon hemi
Zaten bilinen bir şey ama olsun.
Bir tane de yedek orta saha bulursak yeme de yanında yatCity de 6 stoper var.
Ake geçen sene baya yedek kaldı .
Hem de sol ayak.
Ederson + Ake + İlkay paketi ihya edebilir bizi.
........................EDERSON..............
BOEY...SANCHEZ...AKE...EREN
..........LEMINA...TORREİRA........
......SANE.......ILKAY.........BARIS....
...................OSIMHEN.....................
Allah sana akıl fikir versinKADRODAAAAA YOOOOOKKKKKKKKK OSIMENNNN
RIP ReyesBir zamanlar ki forlan, reyes, ujfalusi 3lüsünü hatirlatti
Troll olsun olmasına da bir MOD’un troll olması bayağı absürt bir durumRecep muazzam bir trollsün
Dostum sen sallai diye hangi oyuncuyu izledin bilmiyorum da herif dünkü bok değil yani 27 yaşına kadar mt olsun almanyada olsun oynamış oyuncu.Sallai bek dışında bi yerde oynarsa ana avrat küfretmek dışında ne yapabiliriz
Aç ta bi taraflarına gül elimizde aslan gibi topçu var elin Jelert Sallai bilmem nesine milyonlar döküyoz çocuğun yarısı kadar oynayamıyorlar
Biz oynatmadığımız sürece nası girecek milli havuza
Kiraladığımız takımlar oynatsın da milli takım seviyesine gelsin diye mi bekleyecez
Böyle mantık mı var
Izlediysen Prens'teki banyo yaptıktan sonraki Köle'ye benzemişberkana o saç modelini kim yaptırdı abi, kendini cole palmer mı sanıyor bu yetenek fukarası nedir