Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inter lookmana az maas veriyorsa bizde para cok bi 10 da lookmana atesleyip cekelim.

Ayni fikirdeyiz iste.

Hangi kisimda anlasamadik cozemedim:)

Rios icin gecen yaz 20 yaziliyordu diye hatirliyorum , ariasta sanki 17M nu neydi tam hatirlamiyorum onu
Kastım şu.

Sen Jelert, Cuesta ve Fra için transfer taksidi ödeyeceksin bu sene.

O olmadı bu bitti diye gidersen transferin sonu gelmez. Gün gelir kötüleşen kadro ile kalırsın.

Bu takımın iskeleti Muslera Davinson Torreira Mertens Icardi idi. Osi piyangosuyla önü kurtardın ama şu an iki mevki boşaldı. Elli kere sağ bek ya da stoper alamazsın, kim istediyse kim aldıysa yönetecek.

Yönetici hatalıysa onu göndereceksin yoksa bu işin sonu gelmez.

Yarına kadar osimhen işi çözüldü çözüldü yoksa olma ihtimali zor bu süreç uzadıkça sa imkansıza doğru gider

Zaten bilinen bir şey ama olsun.

City de 6 stoper var.

Ake geçen sene baya yedek kaldı .

Hem de sol ayak.

Ederson + Ake + İlkay paketi ihya edebilir bizi.

........................EDERSON..............
BOEY...SANCHEZ...AKE...EREN
..........LEMINA...TORREİRA........
......SANE.......ILKAY.........BARIS....
...................OSIMHEN.....................
Bir tane de yedek orta saha bulursak yeme de yanında yat

Sallai bek dışında bi yerde oynarsa ana avrat küfretmek dışında ne yapabiliriz

Aç ta bi taraflarına gül elimizde aslan gibi topçu var elin Jelert Sallai bilmem nesine milyonlar döküyoz çocuğun yarısı kadar oynayamıyorlar

Biz oynatmadığımız sürece nası girecek milli havuza

Kiraladığımız takımlar oynatsın da milli takım seviyesine gelsin diye mi bekleyecez

Böyle mantık mı var
Dostum sen sallai diye hangi oyuncuyu izledin bilmiyorum da herif dünkü bok değil yani 27 yaşına kadar mt olsun almanyada olsun oynamış oyuncu.

Bazen öyle bir anlatıyorsunuz ki sizin hayalinizdeki bir oyuncunun dumfries, desire doue, hakimi falan olması ama 2 milyon maaş falan alması, genç olması, her türlü şartlara falan uyması gerekiyor. Ha birde her bölgede oynamalı pardon.

Sallai bek dışında hangi pozisyonda nasıl performans verir örneği istiyorsan avrupa liginde oynadığı maçı izleyebilirsin.

Biraz da ayaklarımız yere basmalı bence.
+Sallai bek için alınmadı kanat-kanat forvet için alındı.
İşçi elemandır. Forvette yardımı dokunur.
Siz istiyorsunuz adı sallai olsun içinden Ronaldo falan çıksın.

Beklentilerinizi karşılayan oyuncu osimhen falan o da 75 milyon euro ve 1 aydır almaya çalışıyoruz.

Konuştuğumu ülke de Türkiye bir zahmet onu da hesaba katın yani. İnsanlar bize gelmek için birbirini ezecekmiş gibi davranmak.

18 yaşında alıp işlemeye sabrı olmayan ülkede o bu şu neden geldi diyip daha profesyonel 90 dakikası olmayan farklı bölge elemanlarıyla kıyaslamak cidden artık fantazi.

Napoli kamp kadrosuna almamış bizimkiler gidip fiyat düşürüp yine Napoli başkanının damarına basmasın. :asd:

Ederson'un son dönemdeki formuna laf atıp, 1 yıldır sakatlıktan maça çıkamamış ve hala tam iyileşememiş (1 ameliyat daha olabilir) Ter Stegen'i istemek gerçekten sadece GSC'de görebileceğiniz bir durumdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt